Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Adapter RCA hun til BNC han

Varenr.: rba1

15,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

BNC adapter til RCA / phono stik.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Du kan bruge denne adapter ved tilslutning af et analogt overvågningskamera eller anden videokilde til fx en DVR hardiskoptager, hvis stikkene ikke passer sammen.

Nogle analoge kameraer - herunder bakkameraer - har et RCA stik på ledningen med videosignalet. Dette stik er traditionelt set ikke det mest udbredte indenfor analoge overvågningskameraer og harddiskbokse. Her bruger man i højere grad de velkendte BNC-stik, som har en fordel med bajonet-låsen, som gør det muligt at låse stikkene sammen, så samlingen er mere stabil og modstandsdygtig. En nem løsning til at tilslutte et kamera med RCA-han stik på videoledningen er, at bruge denne adapter, som har et RCA-hun stik i den ene ende og et BNC-han stik i den anden ende. BNC-han stikket vil passe direkte på de fleste DVR harddisk bokse, som er beregnet til at man tilslutter analoge kameraer.

Adapteren kan uden videre instruktion bruges til nem og brugervenlig tilslutning af et RCA-stik til et BNC-hun stik på fx din DVR. Dermed slipper du for at montere et nyt stik på ledningen, hvilket kræver specialværktøj og helst nogen erfaring med montering af BNC-stik, hvis du skal opnå et godt resultat uden problemer med løse forbindelser eller tab af signalstyrke.

BNC-stik har været på markedet siden 1940'erne og har dermed mange års tradition for at være standarden indenfor sammenkobling af kabler, kameraer og optagere til analog video. RCA-stik er lidt ældre og blev opfundet og lanceret i 1930'erne af det amerikanske selskab "Radio Corporation of America".

Stik A: BNC han
Stik B: RCA / phono hun