Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Adapter til RCA han-han

Varenr.: rcab

20,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Adapter med to stk. RCA-hanstik, som gør det muligt at samle to kabler, der begge har RCA hunstik.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Adapter til sammenkobling af to RCA-hunstik.

Hvis du har brug for at samle to RCA-hunstik, kan du nemt klare det med denne lille adapter, som har et RCA-hanstik i begge ender.

Et videokabel med RCA-stik har normalt et hanstik i begge ender, men der kan være nogle kameraer eller andet audio / video udstyr, der har påmonteret RCA-hunstik på signalkablet - og så kan du få brug for en RCA han-han adapter som denne.

RCA-stik bruges til en række forskellige formål, men er især meget anvendt til audio- og video apparater og udstyr. På bagsiden af et TV vil der ofte være et område med tilslutninger, der kaldes "AV". Disse tilslutninger er som regel med RCA-stik - både til video og audio. Ét AV signal vil normalt være repræsenteret med tre RCA-indgange med hver sin farve. Video er almindeligvis det gule stik og lydkanalerne er det hvide og det røde stik. Lydsignalet er fordelt på to indgange, når signalet er forberedt til at skulle gengives i stereo. For et stereo lydsignal vil det hvide stik blive anvendt til den venstre lydkanal og det røde stik bliver anvendt til højre lydkanal.

Du vil også kunne finde en række RCA- ind- og udgange på bagsiden af en Hi-Fi forstærker. Det vil normalt være disse stik man bruger til at tilslutte lydkilder til forstærkeren. Fx lydsignalet fra en CD-afspiller eller fra en grammofon. For nogle år siden kunne man på nogle Hi-Fi anlæg se at der blev brugt 5-polede DIN-stik i stedet for RCA-stik. Resultatet var det sammen, men det ville kræve en adapter at sammenkoble to enheder med hver sin type stik.

Bemærk at RCA-stik også kendes som er phonostik eller cinch-stik.