Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Antennekabel RP SMA Han & RP SMA Hun 1 meter

Varenr.: CSGP02210BK10

61,25DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

SMA antennekabel kan anvendes ved tilslutning af en WiFi-antenne til dine WiFi-enheder eller til bakkamera

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Når du har brug for at placere antenne i en afstand fra dit trådløse bakkamera eller fra din Wi-Fi router, kan du bruge dette antennekabel, som har et RP SMA hanstik i den ene ende og et PR SMA hunstik i den anden ende.

Hanstikket er med udvendigt gevind og hunstikket er med omløber / indvendigt gevind.

Stikkene på kablet er af typen SMA. Det er en forkortelse for "SubMiniature version A" og blev introduceret i 1960'erne som et mere kompakt alternativ til de hidtidige antennestik, der havde været anvendt som tilslutning af coaxialkabler.

SMA stik findes overordnet i to varianter: standard polaritet og omvendt polaritet (kaldes reverse polarity eller RP på engelsk).

Når et SMA stik har standard polatitet, er hanstikket med en "pind" i midten, som måles 0,9 mm i diameter og den er omgivet af en omløber, der har indvendigt gevind.
Det tilsvarende hunstik har et hul i midten som passer til "pinden" på hanstikket og er omgivet af et udvendigt gevind, som passer til at omløberen fra hanstikket kan skrues fast.

Hvis der i stedet er tale om omvendt polaritet (RP), så vil "pinden" og hullet være omvendt, så han-RP-stikket har et hul i midten og er omgivet af en omløber med indvendigt gevind - og hun-RP-stikket har en pind i midten og et udvendigt gevind.

Det kan lyde lidt forvirrende og måske misvisende, når et RP-han ikke har en pind, men et hul i stedet. Men det skyldes netop, at RP betyder, at stikkets polaritet er omvendt af den normale standard han/hun stiktype.

Specifikationer

Længde (meter) 1