Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

XtremeMac FlexiCable Micro-USB 1,5 m

Varenr.: XWH-MU2-13

75,00DKK

Der er 3 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Micro-USB ladekabel i høj kvalitet

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Micro-USB kabel som dette er anvendeligt til både at oplade og synkronisere enheder som smartphones, tablets, kameraer og powerbanks. Med XtremeMac FlexiCable Micro-USB 1,5 m kan du sørge for, at dine enheder altid er klar til brug og at de oplades hurtigt.

Det ultra-resistente kabel er designet med fleksible samlinger og en højkvalitets PU-struktur, der giver kablet en flot finish og stor holdbarhed. Det ekstra lag beskyttelse omkring kablet beskytter det mod slid og skader, mens de ekstra slanke stik gør det nemt at få plads til at tilslutte kablet selvom der er begrænset plads pga fx et cover, som typisk kan reducere mulighederne for at tilslutte almindelige micro-USB stik.

Med XtremeMac FlexiCable Micro-USB 1,5 m kan du også hurtigt synkronisere dine enheder med din computer eller laptop. Kablet har en høj output-kapacitet, der sikrer, at dine enheder oplades hurtigt og effektivt.

Så uanset om du har brug for at oplade din smartphone på farten, synkronisere din tablet med din computer eller oplade en powerbank, er XtremeMac FlexiCable Micro-USB 1,5 m det perfekte valg. Det stilfulde design og den høje kvalitet gør det til et pålideligt valg, der kan bruges til enhver enhed, der bruger Micro-USB-stik. 

Kablet er let at bruge og den ekstra lange længde på 1,5 meter gør det nemt at bruge enheden, mens den oplades eller synkroniseres. Så hvis du leder efter et holdbart og effektivt Micro-USB kabel, så er XtremeMac FlexiCable Micro-USB 1,5 m det rette valg for dig!

Stik type 1: 4 pin USB Type A - han

Stik type 2: 5 pin Micro-USB Type B - han

Specifikationer

Længde (meter) 1,5