Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Actionkamera til cykel med lygte

Varenr.: CCAM100BK

499,00DKK

Der er kun 2 tilbage på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Full HD-cykelkamera med LED-forlygte og horn

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Nedis 3-i-1 Full HD-cykelkamera med LED-forlygte og horn

Opdag den ultimative ledsager til dine cykeleventyr med Nedis 3-i-1 Full HD-cykelkamera.

Dette multifunktionelle Nedis 3-i-1 Full HD-cykelkamera er designet til at gøre dine cykelture sikrere og mere eventyrlige. Kameraet har både billed- og videotilstande, så du kan fange hvert spændende øjeblik af dine ture i høj kvalitet. Med en maksimal videoopløsning på 1080p@30fps og en billedopløsning på 2 MPixel, er det nemt at genopleve og dele dine oplevelser.

Lys og lyd

Cykelforlygten med 600 lumen har tre tilstande: stærkt lys, blødt lys og SOS, hvilket sikrer optimal belysning under alle forhold. Føl dig tryg og sikker, selv under natlige eventyr. Det høje cykelhorn på 100 dB har fem forskellige lyde, som sikrer, at du altid bliver bemærket på vejen og kan advare både fodgængere og bilister.

Batteri og lagring

Med sit indbyggede 2500 mAh batteri kan kameraet optage kontinuerligt i op til 10 timer uden afbrydelser. Optagelserne kan gemmes på et microSD-kort op til 32 GB, hvilket giver rigelig plads til alle dine ture. Opladning og dataoverførsel er nemt med USB Type-C™.

Nem installation

Installationen er let og hurtig, da enheden kan fastgøres til alle typer cykelstyr inden for få sekunder. Det vandtætte kabinet sikrer, at kameraet kan bruges under alle vejrforhold, og det robuste design gør det holdbart og pålideligt. Kameraet måler 55 mm i bredden, 35 mm i højden og 105 mm i dybden og vejer kun 195 g, hvilket sikrer minimal påvirkning på din cykeltur.

Specifikationer:

- Videoopløsning: 1080p@30fps (AVI-format)

- Billedopløsning: 2 MPixel (JPEG-format)

- Billedsensor: 2 MPixel CMOS

- Betragningsvinkel: 70°

- Indgangsspænding: 5 V DC

- Batterikapacitet: 2500 mAh

- Optagelsestid: Op til 10 timer

Pakkens indhold:

- 1 x Kamera

- 2 x Elastikker

- 1 x Styr kameraholder

- 1 x Opladerkabel USB-A til USB-C™

- 1 x Fjernbetjeningsknapper

- 1 x Quick start guide

Nedis 3-i-1 Full HD-cykelkamera med LED-forlygte og horn er det perfekte valg for cyklister, der ønsker at øge deres sikkerhed og dokumentere deres eventyr. Med sin lette installation, robusthed og multifunktionalitet er det en ideel ledsager på alle dine cykelture. Køb det i dag og gør dine cykeloplevelser endnu mere mindeværdige!

Bemærk: Forbrugeren er ansvarlig for at overholde gældende love og regler vedrørende optagelser og brug af kamerabilleder.

Specifikationer

Videoopløsning Full HD 1080p