Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Actionkamera Full HD Nedis ACAM07BK

Varenr.: ACAM07BK

279,00DKK

Der er kun 2 tilbage på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Kompakt og vandtæt actionkamera med Full-HD videoopløsning.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Oplev den ultimative frihed med Nedis ACAM07BK actionkameraet. Med Full HD 1080p videoopløsning og 12MP fotoopløsning kan du optage dine bedste sportsaktiviteter i høj kvalitet. Det kompakte design gør det nemt at bære med på farten, og det vandtætte hus giver dig mulighed for at filme selv under vandsport. Opladeligt batteri giver op til 70 minutters driftstid og indbygget mikrofon sikrer god lydkvalitet under optagelse.

Dette actionkamera fra Nedis, model ACAM07BK, er et kompakt og vandtæt kamera ideelt til sportsentusiaster. Kameraet optager video i Full HD 1080p opløsning med en billedfrekvens på 30fps og tager fotos i høj kvalitet ved hjælp af dens CMOS sensor. Derudover har det også en indbygget mikrofon for at fange lyd og et opladeligt batteri med op til 70 minutters driftstid. Vandtæt hus og udstyr til fastgørelse følger med, så du kan bruge actionkameraet i mange forskellige situationer.

Full-HD videoopløsning

Optag i Full HD 1080p opløsning for skarpe og detaljerede videoer med Nedis ACAM07BK actionkameraet. Med en billedfrekvens på 30fps kan du optage enhver bevægelse med høj kvalitet. Optagelserne lagres på et micro-SD kort på maks. 32 GB. (Micro-SD kort medfølger ikke - se under Relaterede Produkter nederst på siden).

Med dette actionkamera har du også mulighed for at optage slow-motion eller tidsforløbende videoer, så ingen øjeblikke går tabt. Uanset om det er et adrenalinfyldt eventyr eller smukke landskaber, vil dette kamera fange alle detaljer og gøre dem uforglemmelige.

  • Stor 2" TFT-skærm - så du kan se handlingen, mens du optager den
  • Indbygget mikrofon til optagelse af lyd sammen med video
  • Understøtter maksimalt 32 GB microSD-hukommelseskort
  • Monteringssæt medfølger - til at fastgøre kameraet
  • Vandtæt kabinet - kan bruge til dykning ned til 30 m dybde
  • Fotoopløsning maksimalt 12 MP
  • Op til 70 minutter batteritid på en opladning
  • Maks. varighed på videooptagelser er 29 min ad gangen.

Link til online brugervejledning på dansk

Specifikationer

Videoopløsning Full HD 1080p