Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

NaboNet Plus-abonnement gratis i et år

Varenr.: nnplus

0,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Tilmeld dig NaboNet og få mest muligt ud af dit overvågningskamera. Når du tilmelder dig hos Specialkamera.dk får et års gratis Plus-abonnement (normalpris kr. 300,00)

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

NaboNet konceptet bygger på, at dit overvågningskamera eller din alarm holder vagt 24-7, og en NaboNet app, der omgående kan alarmere de nærmeste 100 naboer ved indbrud, når du slår en alarm.

Med Nabonet er op til 100 lokalkendte vidner alarmeret efter få minutter. Vidnerne er fokuseret på indbruddet frem til politiets ankomst.

Ved hjælp af NaboNets medlemmer, bliver politiet alarmeret cirka 5 minutter efter indbrud, når et vidne er ankommet og har konstateret, at der er tale om indbrud.

Til sammenligning, vil der gå i gennemsnit 13 minutter inden (kun) én ikke lokalkendt vagtmand ankommer.
Med Vagtcentral alarmeres politiet 14 minutter efter indbrud.

Ingen fejlalarmer
Alarmen til NaboNet går ikke automatisk ud. Derfor forekommer der erfaringsmæssigt ingen fejlalarmer i NaboNet. Vi undgår derfor ”Ulven kommer effekten”.

Ingen naboaftaler nødvendige
Så snart du er tilmeldt NaboNets landsdækkende nabonetværk, er du til rådighed for nabonetværket, og nabonetværket er til rådighed for dig.

Din smartphone ved, hvor du aktuelt befinder dig
GPS'en i din smartphone giver app'en din fysiske placering og den alarmerer de nærmeste 100 hjælpere med den tekst, du har valgt at udsende.

Få et Plus-abonnement gratis det første år
Når du tilmelder dig hos Specialkamera.dk får et års gratis Plus-abonnement (normalpris kr. 300,00).

Læg varen i kurven sammen med din ordre, så sørger vi for at du bliver tilmeldt til et Plus-abonnement, der er gratis det første år.

Video der forklarer NaboNt konceptet