Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

RCA-stik med terminalstik, han

Varenr.: rcat1

40,00DKK

Fjernlager Leveringstid: 3-10 hverdage

Adapter for tilslutning af løse ledninger til RCA stik. Du kan nemt tilslutte en ledning til et standard RCA / Phono stik uden at skulle lodde, når du bruger denne adapter.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Ledningen skal blot afisoleres og skrues fast i skrueterminalerne. Du kan montere stikket uden at lodde.

RCA-stik er meget anvendt til lyd og videosignaler. Nogle bakkameraer bruger dem til videosignalet. Når du skal montere et RCA-hanstik på en ledning, kan du nemt og hurtigt gøre det med dette stik, som har to skrueterminaler til fastgørelse af de to ledere, der er i kablet. Med skrueterminalernes skruer løsnet, kan du indsætte de to afisolerede ledningsender og derefter skruer du de to skruer fast, så det afisolered kobber bliver holdt fast af skruerne. Det tager kun få minutter at montere RCA-stikket uden brug af lodning. Det eneste værktøj, du skal bruge er en tang eller en kniv til at afisolere de to ledningsender og en lille skruetrækker, der passer til skrueterminalerne. Simpelt og nemt, hvis du helst vil undgå at lodde eller hvis du ikke har en loddekolbe. Denne type montering kræver ikke meget erfaring - i modsætning til lodning, som ofte kun bliver godt og holdbart, hvis man har prøvet det før og har opnået en vis erfaring med lodning.

RCA-stikket er af han-typen. Dvs. der sidder en "pind" i midten af stikket, som gør at det passer ind i det modvarende RCS-hun stik, hvor der er er hul i midten, som har samme diameter som han-stikkets pind. Denne type stik kendes også under andre navne. I Hi-Fi verdenen og TV-branchen kaldes det ofte et Phono-stik. Man finder det på bagsiden af mange stereoanlæg, videoafspillere og TV. Man kan også komme ud for at stikket benævnes som en cinch stik. Det vil types være på engelsk, denne betegnelse anvendes.

Stik type: RCA han / Phono han / Cinch han

Dimensioner: 40 x 15 x 14 mm