Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

BNC-stik med skrueterminaler, han

Varenr.: 65323

29,00DKK

Der er 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Adapter for tilslutning af løse ledninger til BNC hanstik. Du kan nemt tilslutte en ledning til et standard BNC hanstik uden at skulle lodde, når du bruger denne adapter.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Montering af et BNC- stik på et antennekabel eller et coaxialkabel vil normalt kræve både specialværktøj og erfaring med at udføre opgaven.

Hvis du ikke har mulighed for at bruge specialværktøj eller ikke føler at du er helt fortrolig med at påsætte stikker, så kan du med fordel benytte dette BNC-stik med skrueterminaler. For at montere stikket, skall edningen blot afisoleres og skrues fast i skrueterminalerne med en almindelig skruetrækker. Dvs. du skal hverken bruge specialværktøj eller have nogen særlige forudsætning for at kunne sætte BNC-stikket på en ledning.

BNC-stikket er af han-typen, som er den type BNC-stik man som hovedregel monterer på et coaxialkabel til overførsel af video. BNC-hunstikket er modparten - og denne type finder man oftest på selve udstyret, der skal kobles sammen med coaxialkabler. Dvs. på analoge overvågningskameraer og på DVR harddiskoptagere.

Selve BNC-stikket har i mange år været et standardstik til de kabler der sammenkobler videoudstyr - herunder analoge overvågningskameraer. Stikket blev patenteret i 1951, så man kan roligt sige, at BNC-stik har været på banen i meget lang tid. Indtil videre er det stadig en stiktype, der anvendes på analoge videokameraer til overvågning. På nogle typer kameraer anvendes i stedet RCA som stik på ledningerne til at forbinde kameraer med skærme.

En af fordelene ved BNC - set i forhold til RCA-stik - er at BNC har en bajonetfatning, så stikkene samles ved at skrues dem fast. Med denne type fatning er der en meget lille risiko for at stikkene glider fra hinanden, når apparaterne udsættes for bevægelser, vibrationer eller bliver flyttet rundt. BNC-stik har nok bl.a. overlevet i mange år, fordi det er et tidløst design, som stadig fungerer og udfylder opgaven som universal stik til videokabler.

Stik type: BNC han