Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Kabel med DC hunstik - DC5521 til 6 volt / 9 volt / 12 volt

Varenr.: S-PC-4007

19,00DKK

Stkpris v. køb af 10 stk. 15,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Stikket passer til gængse overvågningskameraer og nogle vildtkameraer. Længde: 25 cm

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Stikket passer på de fleste overvågningskameraer og til vildtkameraer fra Spypoint og Keepguard.

Dimensionerne på stikket er Ø 5,5 mm udvendigt og Ø 2,1 mm indvendigt.

Stikket er af typen DC "barrel" hun.

Kabel-længde: 25 cm

Stikket er af typen DC "barrel" hun og stikket kaldes DC5521 eller blot 5521.

Kabel-længde: 25 cm

Dette kabel er designet til at passe problemfrit med en bred vifte af overvågningskameraer og udvalgte vildtkameraer fra anerkendte mærker som Spypoint og Keepguard. Med en længde på 25 cm, tilbyder det en ideel balance mellem fleksibilitet og kompakthed, så du kan placere dit kamera præcist, hvor du har brug for det, uden at blive begrænset af kabellængden.

En af de største fordele ved dette kabel er dets universelle design. Med dimensionerne Ø 5,5 mm udvendigt og Ø 2,1 mm indvendigt passer stikket til de fleste standardovervågningskameraer. Ydermere, med en simpel stik-adapter (findes under Relaterede Produkter), kan du nemt omforme stikkets dimensioner til enten 4 mm eller 3,5 mm, hvilket gør det kompatibelt med et endnu større udvalg af vildtkameraer.

Et kort kabel med et DC5521-stik moteret er ofte kendt som en 'grisehale' eller 'pigtail' og er meget udbredt til at lave en nem tilslutning af strøm til et apparat eller kamera, der skal forsynes med op til 24 volt DC. Det er et essentielt tilbhør for alle, der ønsker en stabil og sikker tilslutning til deres overvågnings- eller vildtkameraer.

Generel beskrivelse af DC-stiktypen

DC-stik, også kendt som DC-stikprop, er en elektrisk forbindelse, der anvendes til at levere jævnstrøm (DC) til forskellige typer af elektriske apparater. Disse stik er fundamentale komponenter i mange elektroniske systemer, fra bærbare enheder til større elektrisk udstyr.

I modsætning til de mere standardiserede AC (vekselstrøm) stikpropper og stikkontakter, findes der et væld af standardtyper for DC-stik, som ofte ikke er indbyrdes kompatible. Dette skyldes, at dimensionerne og arrangementet af DC-stik kan vælges for at forhindre utilsigtet sammenkobling af inkompatible strømkilder og belastninger. Typerne varierer fra små koaksiale stik, der anvendes til at forsyne bærbare elektroniske enheder fra AC-adaptere, til stik, der anvendes til biltilbehør og batteripakker i bærbart udstyr.

Størrelser og typer

De små cylindriske stik findes i en bred vifte af størrelser og er almindeligt kendt som "koaksiale strømstik", "barrel-stik", "koncentriske barrel-stik" eller "tip-stik". Deres primære anvendelse er på kabler, der er forbundet til en ekstern strømforsyning. Det matchende jack eller stik er permanent monteret på udstyret, der skal forsynes med strøm.

Sikkerhedsfunktioner og konstruktion

Nogle af disse DC-stik indeholder en normalt lukket kontakt, der kan bruges til at afbryde interne batterier, når strømforsyningen er tilsluttet. Dette er en vigtig sikkerhedsfunktion, der undgår risikoen for batterilækage eller eksplosion forårsaget af forkert genopladning af batterierne.

Cylindriske stik har typisk en isoleret spids konstrueret til at acceptere indsættelse af en stift. Stikkets ydre krop fungerer som en kontakt, som oftest er den negative side af strømforsyningen. Omvendt polaritetsstik kanmedføre beskadigelse af kredsløb, selvom spændingen er korrekt; ikke alt udstyr er udstyret med beskyttelse mod dette.