Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Videokabel med RCA-stik 10 m

Varenr.: rca10

60,00DKK

Der er 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Kvalitetskabel på 10 meter med 2 stk. RCA han-stik.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

10 meter langt og velegnet til fx at forbinde et bakkamera med en skærm eller til andet videosignal.

Der findes mange forskellige muligheder for anvendelse af dette kabel. Det kaldes et videokabel, men kan også sagtens bruges som et audiokabel, hvis du skal tilslutte en lydkilde til en forstærker eller lignende.

I begge ender af videokablet er monteret et RCA-hanstik. Denne type stik er meget udbredt til kabler, som er beregnet til et analogt videosignal af typen composite eller CVBS. Forkortelsen CVBS betyder egentlig det samme som composite, men er en mere beskrivende betegnelse. Forklaringen på de enkelte bogstaver i forkortelsen CVBS er ikke helt entydig, fordi der faktisk findes to forskellige måder at forklare de fire bogstaver.

Den første forklaring lyder: Composite Video Baseband Signal. Den anden forklaring er: Color, Video, Blanking and Sync. Hvis du vil læse mere om den detaljerede baggrund for forkortelserne, kan du fx se nærmere på en artikel om emnet Composite Video hos Wikipedia.

Et composite video signal kan være af flere typer. De tre mest almindelige typer signal er: NTSC, PAL og SECAM. Disse standarder har gennem tiden været brugt i forskellige lande. PAL signalet var det mest anvendte i Europa og NTSC var det mest anvendte i Nordamerika.

I modsætning til composite video, findes en anden måde at transmittere analog video, som kaldes component video. Med component video er det nødvendigt at anvende tre paralelle ledere til ét videosignal. Hvorimod composite jo kun kræver én leder og ét stik i hver ende af kablet.

Anmeldelser

Citater fra kunder, der har købt denne vare:

"Hurtig og god betjening, super gode varer til fornuftige priser 👍"

Specifikationer

Længde (meter) 10
Relaterede produkter