Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Nedis solcellepanel til WIFICBO30WT

Varenr.: SOLCH10WT

199,00DKK

Der er kun 1 tilbage på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Ekstraudstyr til Nedis Smartlife Wi-Fi kamera model WIFICBO30WT

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Solcellepanelet kan give ekstra energi til dit Nedis Smatlife batteridrevet Wi-Fi kamera (kamera model WIFICBO30WT).

Bemærk at dette produkt er specifikt beregnet til at fungere med Nedis kamera model WIFICBO30WT og kan derfor ikke forventes at være kompatibelt med andre produkter.

Når solen skinner på solcellerne, kan der overføres energi til de opladelige batterier i kameraet. Du kan dermed opnå at der bliver længere tid mellem de manuelle opladninger af kameraet, fordi solenergien hjælper med til at holde batterierne opladet. Solpanelet producerer kun strøm ved direkte sollys, og derfor ikke når vejret er overskyet. Det betyder at du ikke hele året rundt kan slippe for manuelle opladninger af batterierne. Men om sommeren er der en god mulighed for at du kun sjældent skal oplade batterierne.

Der medfølger en fastmonteret USB-ledning på 3 meter, som skal tilsluttes kameraet. Dermed kan du placere solcellepanelet op til 3 meter væk fra kameraet. Det er nyttigt, fordi kameraet ikke nødvendigvis sidder i et solfyldt område. Desuden er det optimalt at solcellerne peger mod syd, for at få mest mulig energi ud af solens stråler. Det kan være en fordel at placere kameraet højt på en bygning, så der ikke så nemt kommer skygger fra træer eller andre bygninger på solcellerne. Især i vinterhalvåret hvor solen står lavt på himmelen, er det væsentligt at være opmærksom på skyggekast fra omgivelserne, da der i forvejen er kortere dage og større risiko for overskyet vejr.

- Kompakt design: 169 x 116 x 2,3 mm
- Fleksibel montering for optimal placering
- Maks. udgangseffekt: 3 watt
- Spænding 5.3 V (maks.)
- Langt kabel (3 meter)

Med i pakken:

1 stk. solcellepanel inkl. 3 meter kabel.
1 stk. monteringsbeslag.

Link til online brugervejledning på dansk