Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Sma Adapter RP SMA Hun - SMA Hun Guld

Varenr.: CSGP02111GD

22,00DKK

Fjernlager Leveringstid: 3-10 hverdage

Adapter til at ændre omvendt polaritet SMA hun-stik til et SMA hun-stik

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Adapter til SMA-stik, som kan bruges til at ændre et han-stik til et hun-stik.

I den ene ende af adapteren findes et hunstik med udvendigt gevind og i den anden ende findes et hunstik med indvendigt gevind i en omløber.

Når du har et trådløst apparat - fx en Wi-Fi router eller et trådløst bakkamera - og du skal montere en antenneledning, er det naturligvis vigtigt at stikkene passer sammen for at ledningen kan monteres korrekt. Hvis stikket på apparatet er af typen SMA-han med udvendigt gevind og stikket på antenneledningen er af typen SMA-han med indvendigt gevind i en omløber, vil de to stik ikke kunne passe sammen, fordi de begge er hanstik. Her vil du kunne bruge adapteren med SMA-hun i begge ender. Når du monterer adapteren på apparatets han-stik, vil du få mulighed for at sætte antenneledningens hanstik på adapterens hunstik - og du vil få sammen resultat som hvis der sad et hunstik på apparatet.

En af årsagerne til at det kan være nødvendigt med SMA-adaptere er, at der desværre ikke findes en entydig måde eller standard for, hvornår man bruger hanstik eller hunstik. De fleste producenter har valgt at gøre det på samme måde, så der er et hunstik på apparatet og et hanstik. Det gælder fx for de fleste trådløse vildtkameraer, hvor antennen har et hanstik og indvendigt gevind, som skrues ned over et hunstik med udvendigt gevind. Men nogle enkelt producenter har valgt at gøre det omvendt.

- 24k guldbelagt overflade, som beskytter mod korrosion
- PTFE isolering, som modstår slid, vand og øvrige vejr-påvirkninger
- Tilslutning A: RP SMA Hun
- Tilslutning B: SMA Hun
- Farve: Guld
- Adapter-type: SMA
- Udvendigt materiale: Metal
- Belægning: Guld