Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Overvågning til byggeplads

Kameraer med MMS funktion til byggepladser

Det er ofte en udfordring at etablere effektiv overvågning på en byggeplads. Mange overvågningskameraer kræver strøm fra en stikkontakt og evt. internetforbindelse. Hvis disse faciliteter ikke er til sted på byggepladsen, kan man med fordel anvende vildtkameraer med MMS funktion til effektiv overvågning og alarmering på pladsen.

Fordelene ved at anvende et vildtkamera er, at kameraet er batteridrevet og desuden kan det sende fotos via GSM mobilnetværket - enten som MMS fotobesked til en mobiltelefon - eller som vedhæftet foto på en e-mail til din computer, tablet eller smartphone. Batteridriften gør dig uafhængig af en fast el-installation og gør kameraet meget mobilt. Med et sæt kvalitetsbatterier kan man holde kameraet kørende i flere uger, afhængig af, hvor mange gange der tages og sendes fotos.

Få direkte MMS-besked om hændelser på byggepladsen

Den anden store fordel ved at anvende et vildtkamera med MMS-funktion er, at det kan sende fotos via et indbygget GSM-modul. Der skal indsættes et SIM-kort og kameraet indstilles til at sende MMS til dit mobilnummer, evt. til flere samtidigt. Modulet sørger for at afsende foto'et til dig på samme måde som når nogen sender en foto-besked fra en mobiltelefon.

Det er også muligt at vælge afsendelse som e-mail til en eller flere modtagere i stedet for MMS. På mange kameraer kan man sende fjernstyrings-koder via SMS, som kan ændre kameraets indstillinger eller man kan rekvirere et foto her og nu. Det giver mulighed for at du lejlighedsvist kan overvåge byggepladsen ved at få et foto tilsendt, når du har brug for det. Også selvom sensoren ikke har registreret noget.

Den enkleste form for overvågning på en byggeplads får du med et jagtkamera. Det er nemt at indstille og kan placeres stort set overalt, da det er batteridrevet og kræver ingen former for kabelføring.