Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Reolink komplet sæt med NVR HDD-boks og 4 stk. 5MP PoE dome-kameraer

Varenr.: RLK8-520D4-A

4.999,00DKK

Der er kun 1 tilbage på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Med denne videoovervågningsløsning får du et superskarpt og detaljeret videobillede med 5 MP opløsning.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Intelligente kameraer forvandler sikkerhedsovervågning til en smart og effektiv oplevelse. Det er netop hvad denne løsning fra Reolink tilbyder, udstyret med avanceret teknologi, der revolutionerer traditionelle overvågningssystemer.

Hjertet i dette system er smart bevægelsesregistreringsteknologi. Kameraerne kan ikke blot registrere bevægelse, men også skelne mellem mennesker og køretøjer, hvilket reducerer antallet af falske alarmer betydeligt. Når et mistænkeligt individ eller køretøj opdages, sender systemet omgående en alarm, hvilket giver en hurtig og præcis reaktion på potentielle trusler.

Med en imponerende opløsning på 2560x1920 leverer disse 5MP sikkerhedskameraer ekstraordinært klare og skarpe billeder. Dette sikrer, at hvert detalje fanges – en essentiel faktor i effektiv overvågning. Ydermere sikrer høj billedkvalitet, at videoer afspilles jævnt uden forsinkelser eller hakken, hvilket er afgørende for at fange vigtige øjeblikke i realtid.

Sikkerhed i mørket er lige så vigtig som i dagslys. Derfor er hvert kamera i RLK8-520D4-sættet udstyret med 18 infrarøde LED'er, som muliggør klar videooptagelse i mørke op til 30 meter. Dette sikrer, at dit hjem eller forretning er beskyttet døgnet rundt, uanset lysforholdene.

Enkelheden i opsætningen er en anden bemærkelsesværdig fordel ved dette system. Med PoE-teknologi (Power over Ethernet) kræver tilslutning af kameraerne til NVR'en kun en enkelt kabel for både strømforsyning og videosignaltransmission. Dette plug-and-play-system er ikke bare tidsbesparende, men også enkelt at installere for alle brugere.

Med en 2TB harddisk og mulighed for udvidelse op til 8TB, understøtter overvågningssættet kontinuerlig, 24/7 optagelse fra alle kameraer. Dette sikrer, at intet øjeblik går tabt, hvilket er essentielt for fuldstændig overvågning.

Med dagens teknologi er fjernadgang blevet en nøglefaktor. Dette system tillader brugere at forbinde til deres hjem eller forretning fra hvor som helst ved hjælp af en smartphone, tablet eller computer. Se live streams, gense vigtige hændelser eller tjek bevægelsesalarmer med få klik.

Andre funktioner inkluderer push-notifikationer, e-mails eller lydbaserede alarmer på NVR-boksen, når kameraet registrerer bevægelse, samt muligheden for at se live feeds fra flere kameraer på én skærm. Desuden kan videoer gemmes på enten NVR'en eller en FTP-server, og det intuitive app/klient interface gør det nemt at finde, gense eller downloade optagelser. Brugere kan endda tilpasse optageplanerne for hvert kamera, vælge kontinuerlig optagelse, optagelse ved bevægelsesdetektion eller planlagt optagelse.

Robusthed og pålidelighed nøgleord for RLK8-520D4 kameraerne. Med IP66-certificering er kameraernes hus og krop fuldstændig vandtæt, hvilket sikrer, at de fungerer perfekt under selv de hårdeste vejrforhold, både indendørs og udendørs. Dette sikkerhedssystem er ikke blot en investering i sikkerhed, men også en garanti for fred og ro, uanset hvor du er.

I dagslys gengiver kameraerne et ekstra detaljeret videobillede i farver. Når det bliver mørkt tændes de infrarøde LED'er på kameraet automatisk og der gengives et sort-hvidt billede, som muliggør optagelser selv om det er 100% mørkt. Det infrarøde lys rækker ca. 30 meter.

Kameraerne tilkobles den medfølgende NVR harddisk boks med de medfølgende Cat5 netværkskabler.

Kablerne sørger både for strømforsyning til kameraerne og for overførsel af videosignal til boksen.

Boksen kan tilsluttes en almindelig PC monitor eller et TV via VGA eller HDMI kabel. (monitor / TV medfølger ikke).

Den indbyggede harddisk har en kapacitet på 2TB og boksen kan indstilles til kontinuerlig lagring 24/7 fra alle 4 kameraer eller til kun at optage, når der registreres bevægelser *).

Der er desuden mulighed for tilslutning af boksen til en netværksrouter via  det medfølgende netværkskabel. Når boksen er tilsluttet internettet via dette kabel, kan du tilgå kameraer og optagelser fra en gratis Reolink app til smartphone eller du kan installere den tilsvarende software på din computer. Dermed kan du følge med i overvågningen, selv om du ikke er i nærheden af kameraerne.

Med i pakken:

1 stk. 8-kanals 5MP super HD PoE NVR harddiskoptager, inkl 2 TB harddisk
1 stk. 48 volt strømforsyning.
1 stk. USB mus.
1 stk. Cat 5 netværkskabel, 1 meter (til NVR).
1 stk. HDMI kabel.
4 stk. 5MP Super HD PoE kameraer
4 stk. Cat 5 netværkskabel, 18 meter (til kameraer).
1 stk. Engelsk kvik-start guide.
1 stk. CD med software.
5 stk. Boreskabeloner.
5 stk. Sæt med skruer til montering
1 stk. Dansk vejledning til NVR.

*) Bevægelsesregistrering foregår via såkaldt pixel-detection. Dvs. kameraets software kan registrere forandringer på videobilledet, som vil udløse en bevægelseshændelse. Disse forandringer kan være forårsaget af andre faktorer end mennesker eller dyr, der bevæger sig - fx. når sollyset skifter og skyggerne på billedet forandrer sig.

Specifikationer

Miljø Udendørs og indendørs
Lagring NVR / harddiskoptager
Videoopløsning 5 MP (2560 x 1920)
Nattesyn afstand (meter) 30
App til smartphone Ja
Motorstyring Nej
Tilslutning Kabelført PoE
Bevægelsessensor Via DVR / NVR
Driftstemperatur min. (gr. C) -10
Driftstemperatur maks. (gr. C) 55
Vandtæt kapslingsklasse IP66
Synsfelt /FOV vandret (grader) 80
Synsfelt /FOV lodret (grader) 58
Strømkilde PoE
Strømforbrug, max (watt) Kamera: maks 8 w per. kamera
Dimensioner Kamera: Ø105 x 93mm / NVR: 260 x 230 x 41 mm