Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Reolink Go monteringsbeslag

Varenr.: reogo-mount

69,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Reservedelsbeslag til Reolink Go. Magen til det beslag, der normalt medfølger Reolink Go.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Der kan være flere grunde til at dette monteringsbeslag er relevant at købe. Beslaget er magen til det originale, der medfølger et Reolink Go kamera. Så hvis du allerede har et Reolink Go kamera eller overvejer at anskaffe det, kan dette reservebeslag være nyttigt at have, hvis du gerne vil kunne flytte kameraet mellem forskellige placeringer ved blot at tage kameraet ned fra beslaget og flytte det over på et andet beslag. 

Mange brugere af Reolink Go kameraet har det monteret i en hestestald eller en hesteboks, så de kan holde øje med, om hesten har det godt og om der kommer fremmede ind i stalden. Hvis hesten skal transporteres til en anden stald eller skal til stævne, og den skal køres i en hestetrailer, kan det være en fordel at kunne flytte kameraet ind i hestetraileren, så ejeren kan se på sin mobil, at hesten står roligt i traileren under kørslen -eller mens den står i traileren på en stævne plads og man ikke selv kan være i nærheden hele tiden.

For at gøre det nemmere at flytte kameraet fra stalden til traileren og tilbage igen, er det en stor fordel at have et monteringsbeslag fastskruet både i stalden og i traileren, fordi selve kameraet nemt kan afmonteres og monteres igen på beslaget uden brug af værktøjet. Så i praksis bliver beslaget hængende i stalden, mens kun kameraet fjernes for at det kan sættes op på det ekstra beslag i hestetraileren. 

En anden situation, hvor det kan give god mening at have flere beslag, kan være når man har en hoppe der skal fole og ejeren har brug for at være opmærksom på, hvornår folingen går i gang. Her skal kameraet kun bruges i en begrænset periode og skal måske bruges et andet sted derefter. Så kan du undgå at skrue beslaget af og på, ved at have monteret flere beslag i de forskellige hestebokse.