Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Low loss antenneledning 10 meter SMA han gevind, SMA hun omløber

Varenr.: AK-560200-100-S

229,00DKK

Der er kun 1 tilbage på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Coaxial Wi-Fi antenne forlængerkabel med SMA han reverse til SMA hun reverse

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

I nogle situationer kan det være nødvendigt eller nyttigt at forlænge afstanden mellem fx en Wi-Fi router og antennerne.

Det kan fx skyldes at routeren skal placeret i et skab eller et teknikrum, hvor der ikke er optimale forhold for at sende og modtage et trådløst signal via antennerne. Til denne situation kan man montere et antennekabel med SMA-stik mellem antennerne og Wi-Fi routeren, så det dermed bliver muligt at placere antennerne længere væk og dermed opnå bedre vilkår for at udbrede signalet fra Wi-Fi routeren. 

Ulempen ved at sætte antennekabler på en Wi-Fi router, for at forlænge afstanden til antennerne, kan være at kablerne i sig selv kan medføre et tab af signalstyrke. Det skyldes den elektriske modstand der er i et kobberkabel. Modstanden stiger jo længere kablet er og det bliver især kritisk, hvis kablet er for tyndt. Med andre ord kan man opleve at forlængelsen af afstanden mellem antenner og router ikke får den ønskede virkning, fordi signaltabet ophæver fordelen ved en bedre placering af antennerne.

For at imødekomme problemet med signaltab, bør man ikke forlænge afstanden mere end højst nødvendigt. Det er også en væsentlig overvejelse, at anvende et low loss kabel, som netop er et særligt kraftigt antennekabel, der er udviklet specifikt til at reducere signaltabet til et minmum.

Dette kabel på 10 meter er af høj kvalitet og kommed fra den tyske leverandør "Digitus". Hos Digitus har de mange års erfaring med at levere kabler af høj kvalitet, som giver et godt og stabilt resultat og som kan holde til at blive brugt i mange år.

- Længde 10 meter.
- Low Loss, kraftig kvalitet minimerer signaltabet
- SMA han med gevind til SMA hun med omløber
- Signaltab: 0,3dB/m
- Forgyldte kontakter
- CFD200 coaxialkabel

Specifikationer

Længde (meter) 10