Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

CCTV overvågning

Øget sikkerhed med CCTV overvågning

CCTV står for Closed Circuit TeleVision, hvilket frit oversat til dansk betyder lukket TV kredsløb. Med CCTV overvågning sender kameraet kun signalet ét bestemt sted hen og dermed kan optagelserne ikke opfanges af andre end dem, det er beregnet til. Dette er modsat video eller TV, der udsendes til alle, der vil se med.

Hvis du har brug for CCTV overvågning er der næsten uendeligt mange muligheder på markedet og derfor er det en god idé, at starte med at afdække hvilke behov for overvågning du har brug for. Her på siden sælger vi CCTV overvågning fra populære mærker som Y-cam, ABUS og Reolink til både indendørs og udendørs overvågning. Priserne på disse kameraer er kommet ned i et prisleje, hvor også private kan være med og du kan i dag få kvalitetskameraer med op til 2 års garanti. Gå på opdagelse i vores udvalg af både trådløse og kabelførte overvågningskameraer med CCTV funktion og vælg det kamera, der afdækker dine overvågnings-behov.

CCTV overvågningens mange muligheder og overvejelser

Når du skal vælge et overvågningskamera skal du først tage stilling til, hvilket formål der er med din specifikke overvågning. Det er vigtigt, at kameraet har de nødvendige funktioner, da selv det bedste udstyr kan være værdiløst, hvis det er anvendt eller opsat forkert.

Ved valg af CCTV overvågning skal du desuden tage højde for de omgivelser, som kameraet skal installeres i. Hos Specialkamera.dk har vi både udendørs og indendørs CCTV overvågning og søger du eksempelvis et kamera til overvågning udendørs, er det vigtigt, at du også vælger et udendørs overvågningskamera. Disse kan holde til regn og andre vejrforhold, som et indendørs kamera ikke kan hamle op med. Derfor kan du naturligvis ikke bruge et indendørs overvågningskamera udenfor, men du kan derimod sagtens benytte et udendørs kamera til indendørs overvågning.

Trådløs CCTV overvågning

Når du skal opsætte et moderne CCTV anlæg, kan du med fordel overveje et af de populære trådløse systemer. Disse fås både i wi-fi udgaver og i lukkede systemer, der ikke anvender et eksisterende wi-fi. De fleste kameraer til CCTV overvågning kan opsættes på få minutter og du vil straks være opkoblet enten i et lukket system eller trådløst online med en app på din smartphone eller tablet.

ABUS leverer et trådløst overvågningssæt med et kamera og optagerboks til både indendørs og udendørs brug. Dette overvågningssæt kan netop anvendes som et lukket trådløst system uafhængig af andre systemer eller med adgang fra en app på smartphone via internettet. Med dette CCTV overvågningssystem, har du mulighed for at tilslutte op til fire kameraer til denne ene optagerboks og dermed udvide dit overvågningssystem, hvis der efterhånen skulle blive behov for det.

Hvis du har brug for en nem og enkel løsning, kan det også være en mulighed at installere et jagtkamera som overvågningskamera. Dermed får du et batteridrevet kamera, der kan placeres stort set overalt.