Udendørs Wi-Fi Smart IP-kamera Full HD 1080p

Varenr.: WIFICO11CWT

729,00 DKK

Fjernlager Leveringstid: 3-4 hverdage

Dette brugervenlige, intelligente IP-udendørskamera kan nemt tilsluttes dit eksisterende Wi-Fi-netværk for at overvåge udendørsområderne omkring huset og registrere eventuel bevægelse.

Full HD-opløsning
Det optager i Full HD-opløsning (1920 x 1080 pixels) og giver komplet klarhed over de optagne billeder. Hertil kommer, at kameraet er ligeså kraftigt om natten: Med dets nattesynstilstand giver det en rækkevidde på 15,0 m.

Vandtæt
Fuldt indkapslet i et ultrarobust, vandtæt hus har dette IP-kamera understøtter microSD-kort på op til 128 GB (medfølger ikke).

Krystalklart
Kameraet kan optage HD-videoer og billeder i 1920x1080 pixler med dets 1/3" CMOS-sensor, giver en krystalklar opløsning og udløses, når der registreres lyde eller bevægelser.

Tovejskommunikation
Det er muligt at kommunikere via kameraet, når tovejs tale og lytning er aktiveret – hvilket betyder, at det kan anvendes på samme måde som en telefon, når folk er inden for rækkevidde.

Nem konfiguration
Et kamerastativ leveres sammen med enheden, og dets hurtigstartvejledning sikrer, at du kan installere det på ingen tid.

Om Nedis® SmartLife
Oplev et stort og stadigt voksende udvalg af produkter – som f.eks. pærer, kontakter, fatninger, sensorer og kameraer – der alle kan styres via en brugervenlig og intuitiv app. Uanset om du er på udkig efter en enkelt intelligent pære eller fatning, eller du vil automatisere hele huset, kan du her opleve, hvor tilgængelig intelligent teknologi er i dag.

Funktioner

- Intelligent IP-udendørskamera – et trådløst forbundet sikkerhedssystem til ejendommens udendørsområder, der er nemt at installere.
- Full HD-opløsning – giver krystalklare optagelse.
- Sluttes nemt direkte til dit Wi-Fi-netværk – der kræves ingen separat hub.
- Leveres med et kamerabeslag
- Fuldt understøttet af alle andre produkter i Nedis SmartLife-serien.