Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Vildtkamera-test – bedste vildtkamera i 2023

Når du står for at skulle vælge et vildtkamera, bør du se dig godt for. Et vildtkamera skal helst have en lang batterilevetid og samtidig kunne præstere klare optagelser selv under vanskelige forhold – for eksempel i mørke, tåge eller tæt regn.

Valg af vildtkamera bør derfor bero på en vurdering af disse faktorer. Du bør dog også tage dine egne individuelle ønsker og præferencer i betragtning, når du leder efter dit nye vildtkamera.

Har du for eksempel brug for at kunne modtage optagelser fra dit jagtkamera, så du kan følge vildtet eller afsløre uvedkommende indtrængen på din grund? Er det vigtigt, at dit vildtkamera er forsynet med infrarødt lys, så du kan optage video om natten? Og ønsker du et stort, generelt overblik, eller er du på udkig efter et kamera, der kan tage smukke, skarpe billeder?

Det er desuden vigtigt, at dit vildtkamera kan holde til lidt af hvert. Et vildtkamera står ude hele året rundt og er derfor udsat for elementernes rasen.

Selv om du placerer dit jagtkamera i læ og på et sted, hvor det er i ly for regnen, vil det stadig skulle kunne modstå de til tider barske danske vejrlig. Disse kan byde på regn og blæst såvel som høje og lave temperaturer og store udsving i luftens fugtighed. Derfor er det vigtigt, at dit nye vildtkamera er vejrbestandigt og slidstærkt i sit design.

Find det bedste vildtkamera 2023 her på siden

Hos Specialkamera er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af solide vildtkameraer til fornuftige priser. Du kan blandt andet finde det smarte Bolyguard MG984 Vildtkamera, som er i top-tre i Jægernes Magasins vildtkamera-test. Dette brugervenlige vildtkamera anvender 4G-netværket til at sende billeder via MMS og e-mail, hvilket gør det velegnet som trådløst overvågningskamera på fjerne placeringer.

Har du brug for et lille og praktisk vildtkamera, kan du vælge nummer to i Jægernes Magasins vildtkamera Bedst i test-kåring, nemlig Spypoint Link-micro LTE med indbygget sim-kort, som sender fotos til dig gennem Spypoints smarte app. Dette jagtkamera fås også i en model med indbygget solcellepanel og genopladelige litiumbatterier – se Spypoint Link-micro-S-LTE solar.

Find et godt og billigt vildtkamera

Er du i markedet efter et billigt vildtkamera, kan du med stor fordel tjekke det lille og meget prisvenlige Nedis 16 MP, som er et fint alternativ til de mere kendte og højtprofilerede mærker. Dette vildtkamera har 16 MP-opløsning og 1080p videoopløsning og er forsynet med en 90 graders synsvinkel og 60 graders følervinkel. Du får rigtig meget for pengene med dette billige vildtkamera, som sagtens kan måle sig med de dyrere af slagsen, når det handler om at skabe et godt overblik.

Et andet eksempel på et billigt vildtkamera med høj kapacitet er det populære KeepGuard KW571 med full HD og knivskarpe 30MP-optagelser. Dette kamera er særligt brugervenligt på grund af de danske menuer.

Følg med her på siden – vi får løbende nye og spændende vildtkamera-modeller ind i butikken!

Herunder vises hele vores udvag af vildtkameraer: