Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

SHI-vision

De trådløse bakkamera systemer med store monitorer er populære til mange typer køretøjer, hvor der er brug for en nemt og enkel montering. Der kan tilsluttes op til fire kameraer til hver monitor.
Det trådløse signal, som bruges til at overføre videobilledet fra kameraerne til monitoren, er af den digitale type. Denne type signal medfører en række fordele, som ikke findes på et analogt system.
Fordelene ved det digitale signal er længere rækkevidde og et mere stabilt signal med mindre risiko for udfald og tab af forbindelse. Teknologien minder meget om et Wi-Fi signal og fremkvensområdet er det samme som et Wi-Fi signal på 2,4 GHz.

En anden fordel ved det digitale signal, som giver andre muligheder end de analoge bakkameraer, er at kameraerne og monitoren benytter et lukket, krypteret signal. Kameraerne parres til at bruge en bestemt monitor og derefter er kommunikationen mellem kamera og monitor ikke tilgængeligt for andre modtagere i nærheden. Det vil sige, at man ikke risikerer en situation, hvor monitoren pludselig viser billede fra et kamera, der sidder på en anden bil, som holde i nærheden.
De nyeste af de trådløse bakkameraer fra SHI-vision har mulighed for at vise et HD videobillede, som fremstår væsentligt mere skarpt og detaljeret på skærmen end de ældre kameraer med standard PAL / NTSC opløsning.
Alle kamererne leveres med indbyggede infrarøde LED'er, som automatisk tændes, når det bliver mørkt. Dermed kan kameraerne også bruge i absolut mørke - på en afstand af op til ca. 10 meter. I dagslys er billedet i farver, mens det i mørke vil være sort-hvidt pga. det infrarøde lys.

Kameraerne fra SHI-vision er især meget anvendt som bakkamera til lastbil og landbrugsredskaber.