Bakkamera til lastbil

På denne side finder du vores udvalg af bakkameraer til lastbiler. Med et bakkamera monteret på din lastbil, kan du effektivt orientere dig i trafikken og minimere risikoen for ulykker. Nedenfor kan du se vores udvalg af bakkameraer, der egner sig godt til lastbiler og så kan du blive lidt klogere på hvorfor et bakkamera er en god investering.

Sådan fungerer et bakkamera

Et bakkamera er, som ordet antyder, et kamera, der benyttes, når du skal bakke dit køretøj.
Et bakkamera er særligt brugt, når det kommer til større køretøjer med dårligt udsyn, heriblandt i særdeleshed lastbiler. Kameraet monteres på bagenden af lastbilen og via en skærm kan du fra forsædet følge med i, hvad der foregår bag ved bilen. Bakkameraer fås i alle prisklasser og differentierer sig i specifikationer som billedkvalitet og muligheder for tilkobling og montering.

Vælg den rette monteringsløsning

Et bakkamera består af to dele – et kamera og en monitor. Kameraet monteres på bagenden af lastbilen, hvorimod monitoren hører hjemme inde i bilen. Bakkameraer kan monteres på forskellige måde fra produkt til produkt. Nogle kameraer er trådløse, mens andre er kabeltrukkede. De trådløse modeller er naturligvis nemmere er installere, men de kabeltrukkede giver ofte et mere stabilt billede. Der findes også forskellige slags monitorer – nogle kan sættes i foruden med en sugekop, hvilket sikrer, at chaufføren til hver en tid kan følge med i, hvad der foregår. Vil du hellere have en mere diskret montering, bør du derfor gå efter en skærm som fx kan monteres på instrumentbrættet.

Undgå ulykker med et bakkamera på lastbilen

En lastbil er et stort køretøj med mange blinde vinkler. Med et bakkamera monteret på lastbilen opnår du udsyn over ellers utilgængelige områder uden for dit synsfelt.
Dette kan medvirke til at undgå ulykker, som ellers ville være forsaget af dårligt udsyn. På skærmen kan du inde fra bilen lastbilen holde øje med hvad der rører sig bag ved vognen og således undgå at ramme bilister, cyklister, fodgængere eller dyr, der skulle befinde sig bag ved lastbilen.

Kobl flere bakkameraer sammen

En del bakkamerasæt tillader tilkobling af flere kameraer på én gang. Dette betyder, at du kan helgardere dig med kameraer placeret hele vejen rundt om bilen. I højresvingssituationer kan dette være fuldstændig uvurderligt, da du kan have et kamera monteret på siden af bilen og derfor altid har overblik over hvad der foregår i den ellers blinde vinkel.

Vi er specialister i specialkameraer

Vi er eksperter inden for specialkameraer og ved derfor lige præcis hvad du skal være opmærksom på, når du skal anskaffe dig et splinternyt bakkamera til lastbilen. Udover bakkameraer forhandler vi også et væld af andre specialkameraer, heriblandt både overvågningskameraer, actionkameraer, jagtkameraer, vildtkameraer og mange flere.
Herudover står vi altid klar til at dele ud af råd og vejledning, så du er sikker på at du får fingre i det helt rigtige kamera til dine behov.

Kontakt os og hør nærmere

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så stil dem endelig. Vi kender alle vores produkter ud og ind og vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det rette kamera til dit behov. Du er naturligvis også mere end velkommen til at tage kontakt hvis du har spørgsmål til fragt, levering eller andet. Kontakt os på tlf. 25 78 90 09 (kl. 8-15 mandag til torsdag, kl. 8-13 fredag) eller på mail info@specialkamera.dk.