Reolink RLC-410 5 MP PoE udendørs overvågningskamera

Varenr.: RLC-410-5MP

599,00 DKK

Stkpris v. køb af 3 stk. 549,00 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage

Super detaljeret videobillede med 5 MP opløsning. Næsten 2,4 gange bedre end Full HD.

5MP RLC-410 har en pixelopløsning på 2560x1920, det vil sige næsten 2,4X opløsningen på 1080p Full HD, og ​​endda 1,3X opløsningen på 1440p.

Med denne høje opløsning, fungerer din overvågning med flere detaljer end de mest almindelige kameraer.

For at få fuldt udbytte af et overvågningskamera, skal det være anvendeligt i både dagtimerne og i mørke. Reolink RLC-410 sikkerhedskamera udmærker sig med utroligt fremragende billeder om natten. 18 stk Infrarøde LED'er muliggør lang rækkevidde om natten (op til 30 meter). RLC-410 HD infrarødt nattsynsovervågningskamera indfanger krystalklare videobeviser ved indbrud, hærværk og andre uønskede besøg, der forekommer i mørke, hvor standard sikkerhedskameraer ikke giver optimalt resultat.

PoE gør det lettere at kabelføre og installere kameraet. Power over Ethernet (PoE) er en avanceret teknologi, der giver dig mulighed for at bruge et enkelt netværkskabel til både video og strømoverførsel. Derfor gør RLC-410 PoE HD-sikkerhed IP-kamera kabelføringen forenklet og installationen lettere.

Anvendelse af PoE kabling forudsætter at du har en NVR eller en switch, der understøttet PoE - alternativt kan anvendes en PoE injector.

RLC-410 5MP kameraet leveres med indgang for micro-SD hukommelseskort, og du kan indsætte et Micro SD-kort (op til 64 GB) for at nyde følgende funktioner:

- Optag og gemme bevægelses-udløste videoer på stedet.
- Afspil al optaget videohistorie for ikke at gå glip af en enkelt detaljer.
- Kræver ingen abonnementsgebyrer som en omkostningseffektiv mulighed.

Baseret på kameraets bitrate som standard (6144 kbps) vises herunder kapacitet for antal optagelser der kan lagres på micro-SD kort i forskellige størrelser:

- 16 GB: 332 - 1080 bevægelsesbegivenheder
- 32 GB: 664 - 2160 bevægelsesbegivenheder
- 64 GB: 1328 - 4320 bevægelsesbegivenheder

Kameraet er perfekt udendørs såvel som indendørs. Det vandtætte hus har kapslingsklasse IP66-klassificering. Så du kan sagtens installere det udendørs, som i din garage, baghaven eller andre steder. Det kan modstå hårde vejrforhold, herunder regn, sne, intens kulde og varme.

Virker med Reolink NVR til kontinuerlig optagelse 24/7. Hvis du har flere IP-kameraer, eller hvis du vil have 24/7 optagelse, er en Reolink NVR dit bedste valg. NVR fungerer perfekt og effektivt med kameraerne til døgnovervågning og -optagelse til dit hjem og virksomheds sikkerhed og overvågning.

Der medfølger ikke strømforsyning til dette kamera, fordi det er et PoE kamera, hvilket betyder at kameraet kan få strøm via netværkskablet, såfremt det er tilsluttet en router eller switch, der understøtter PoE. Hvis der ikke er mulighed for strøm via PoE, kan man benytte en 12 volt strømforsyning, som tilsluttes 12 volt stikket på kameraet - se under "Relaterede produkter"