Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

iPhone og iPad ladere

Opladere til iPhone og iPad

En ekstra oplader til iPhone og iPad kan være gavnlig i mange tilfælde. Normalt leveres både iPhone og iPad med én enkelt lader og ét kabel på ca. 1 meters længde. Hos Specialkamera.dk sælger vi ladere samt kabler i forskellige længder. Du kan få kabler på 2 meter og kabler på 3 meter, så du kan bruge din enhed imens den oplader, uden at skulle sidde lige ved siden af skikkontakten.

En ekstra lang ledning er altså en fordel, hvis du er hjemme og ønsker at sidde i sofaen et stykke fra strømstikket og bruge din iPhone eller iPad, imens den lader op. Det lange kabel er dog også i høj grad en fordel, når du er på farten. Hvad end det er i bilen, på toget eller i flyet, vil du med højere sandsynlighed kunne nå din iPhone eller iPad, imens den oplader. Er du derimod slet ikke i nærheden af en stikkontakt, er en powerbank utrolig praktisk at have ved hånden. Med en powerbank skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm og du kan oplade din iPhone eller iPad, hvor end du befinder dig.

Kan man bruge samme oplader til iPhone og iPad?

Du kan godt bruge samme oplader til din iPhone og iPad. Her skal du blot være opmærksom på, at iPhone opladere har et mindre output, som oftest ligger på 5W. Dette kan gøre, at oplade-tiden på iPad kan være længere end normal ved brug af en iPhone oplader.

En iPad oplader er enten 10 eller 12W og for at kende forskel på disse, skal du læse, hvad der står på selve opladeren. Dette står enten beskrevet direkte med antal Watt, men kan også besvares med Volt (V) og Ampere (A). Hvis disse bogstaver, efterfulgt af nogle tal naturligvis, står på opladeren, skal du bare gange de to tal sammen for at finde frem til antallet af Watt.

Oplad din iPhone og iPad med en powerbank

Irriterer det også dig, hvis din telefon pludselig løber tør for strøm og du ved, at du foreløbig ikke er i nærheden af en stikkontakt for at kunne oplade den igen? Med en powerbank kan du oplade din iPhone, hvor som helst og når som helst. På denne måde er problemet løst - det eneste du skal huske er, at din powerbank naturligvis skal være opladt hjemmefra.

Hos Specialkamera.dk har vi nogle forskellige powerbanks fra König. Når du skal vælge, hvilken powerbank der er den rigtige for dig, skal du vælge ud fra dit behov for opladning, når du er på farten.

Som autoriseret forhandler tilbyder vi fri fragt ved køb over 500 kr. samt hurtig levering. Du har naturligvis fuld returret i op til 14 dage efter handlen. Har du spørgsmål til vores opladere, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@specialkamera.dk.