Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

High Speed HDMI™-kabel 2,0 meter 4K@30Hz - 10.2 Gbps

Varenr.: CVGP34000BK20

39,00DKK

Der er 4 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Dette højhastigheds HDMI-kabel er designet til at håndtere en videoopløsning på 1080p og højere, inkl. avancerede skærmteknologier som 4K, 3D og Deep Color.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Der er mange situationer, hvor HDMI-kabler kan finde anvendelse. Det er blevet en velkendt løsning til sammenkobling af to enheder, til overførsel af billede og lyd. HDMI-stikkene har 19 tilslutninger, som sørger for digital tranmission af billede og lyd i høj kvalitet via kabler der kan være op til 15 meter lange. Det er en enkel måde at tilslutte fx en DVD-afspiller eller en digital tuner til en TV-skærm eller en PC-monitor. Mange computere har også en HDMI-udgang for tilslutning af en monitor. Hvis du skal bruge HDMI-kablet til en computer, skal du være opmærksom på, at det ikke er sikkert at stikket på din computer er HDMI. Mange nyere computere har i stedet for HDMI et såkaldt DisplayPort stik for tilslutning af monitor. Hvis det er en PC med dedikeret grafikkort, kan det være at der både er HDMI port og DisplayPort. De to stik kan minde meget om hinanden - men du kan alligevel nemt kende forskel. DisplayPort er en lille smule større end HDMI og HDMI er symmetrisk med skrå hjørner i begge sider. DisplayPort har kun ét skråt hjørne i den ene side.

Dette højhastigheds HDMI-kabel med Ethernet kan anvendes til enheds-netværksfunktioner og er designet til at håndtere en videoopløsning på 1080p og højere, inkl. avancerede skærmteknologier som 4K, 3D og Deep Color.

Funktioner

• Guldbelagte kontakter for en fremragende billedkvalitet
• 4K-billedunderstøttelse til den højeste opløsning, fyldige og naturlige farver samt høj kontrast
• 3D-understøttelse til en optimal 3D-filmoplevelse derhjemme

Pakkens indhold

1x High Speed HDMI™ kabel

 

Specifikationer

Længde (meter) 2