Airlink trådløst trailer- og bil kamera 3G / 4G til SIM-kort

Varenr.: AS52-960p-28

1.699,00 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage

Nyhed i 2019. Kompakt kamera med mange anvendelsesmuligheder. Kameraet giver dig adgang til live videoovervågning overalt, når blot der er en strømkilde tilgængelig.

Kamerat kan tilgås via mobilt bredbånd, selv uden internet eller Wi-Fi, når der er installeret et SIM-kort i kameraet (SIM-kort medfølger ikke).

Når der er installeret et SIM-kort i kameraet, kan du kommunikere med kamaeraet via 3G eller 4G. Super løsning, hvis du gerne vil opsætte trådløs overvågning, men ikke har en internetforbindelse i nærheden. Du kan fx installere kameraet i en hestetrailer eller ved anden dyretransport, så du altid kan følge med i, hvordan dyrene har det, selv om du ikke er i nærheden. Kameraet kan også anvendes i et skur, i et sommerhus, på en landejendom, i en stald eller på en byggeplads. Kameraet kan kommunikere trådløst uanset hvor du placerer det - når blot der er god mobildækning med 3G eller 4G.

Kameraerne kan tilgås fra app på smartphone eller fra et program på PC.

Der kan desuden indsættes et micro-SD kort i kameraerne, så der er mulighed for at optage overvågningen.

Der er mulighed for at aktivere en bevægelsessensor, som kan sende push-besked og / eller e-mail med vedhæftede fotos, når der registreres bevægelse. E-mailen kan have op til 3 vedhæftede fotos i original opløsning.

Bevægelsessensoren kan også starte en optagelse af en videosekvens (15 sek.) på micro-SD kort i kameraet (micro-SD kort medfølger ikke).

Det er også muligt at lade kameraet optage kontinuerligt på micro-SD kortet, uanset bevægelser.

Når optagelse via bevægelsessensor til micro-SD kort er aktiv, kan kontinuerlig optagelse ikke samtidigt være aktiv.

Du kan indstille et tidsskema til styring af optagelse. Både optagelse ved bevægelsesregistrering og kontinuerlig optagelse kan afgrænses af start- og stoptidspunkter. Tidsskemaet indstilles for hver ugedag og der kan indstilles start- og stoptidspunkter på hver ugedag.

Der er infrarøde dioder til nattesyn på alle kameraet. Rækkevidden på nattesynet er ca 10 meter (afhængig af omgivelserne).
Opløsningen på videobilledet er 1,3 MP.
Når man ser livevideo i app'en er opløsningen 640 x 352 pixels.

Strømforsyning til kameraet er 12 volt DC.
Det er nemt at installere og betjene og kræver ingen særlig tekniske kundskaber som bruger.

Du skal bruge:

- Lagringsmedie: micro-SD kort, maks 128 GB (medfølger ikke)
- SIM-kort: Nano SIM kort til data 3G / 4G (medfølger ikke)
- Strømforsyning: 12 volt DC batteri eller lign.