Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Aflytningsudstyr

Hos Specialkamera.dk finder du et stort udvalg af spion- og aflytningsudstyr til mange formål, der er designet til at tage højde for en lang række forskellige forhold. De kompakte, digitale lydoptagere er særligt populære og kan anvendes i mange situationer, når der er behov for at optage og dokumentere fx en samtale..

USB-nøglen med indbygget mikrofon giver mulighed for diskrete lydoptagelser. Eller den digitale diktafon, der kan starte en lydoptagelse, når der registreres lyde.

Effektivt spionudstyr til diskete overvågningsopgaver

Spion- og aflytningsudstyr bruges ved aflytning af fx en telefonsamtale eller samtaler, som du ønsker at dokumentere. Dette sker tit i situationer om overvågning af medarbejdere.
Du kan ligeledes anvende udstyret som en diktafon til at optage interviews og møder, til indtaling af din personlige dagbog, daglige beskeder eller notater. Spionudstyr kaldes derfor også tit for lytteudstyr i folkemunde.

I vores sortiment finder du derfor blandt andet aflytningsudstyr med almindelig, digital optagelse af lyd, der er god til diskret optagelse i et rum, et køretøj, eller til at bære skjult på kroppen.

Hvis du ønsker en løsning, der er nem at gemme og som ikke vækker mistanke, så tilbyder vi smarte USB-nøgler med 4 GB lager, der kan optage via en indbygget mikrofon, men som også kan bruges som almindelig USB-nøgle. Dette aflytningsapparat ligner derfor en almindelig USB-nøgle, men er udstyret med en mikrofon og en knap til at starte digitale lydoptagelser.

Vi tilbyder også spionkuglepenne med videokamera, der ikke vil vække unødig opmærksomhed. Dette aflytningsudstyr er et transportabelt skjult kamera med integreret mikrofon, der både optager billeder og lyd. Det er super nemt at anvende til eksempelvis møder eller samtaler, hvor der er brug for at lave diskrete videooptagelser i Full HD-opløsning med lyd. Kuglepennen kan adskilles på midten, hvor den ene halvdel er et micro SD og den anden halvdel fungerer som en helt almindelig kuglepen. Fælles for alle vores årpdilter er, at de tilbyder maksimal diskretion, så du nemt og ubemærket kan foretage en lang række forskellige former for aflytninger. Mulighederne for at anvende spy cameras er mange og vi kan derfor uden tvivl hjælpe dig, uanset hvilken situation, som du står i.

Bemærk, at du selv er ansvarlig for at overholde gældende lovgivning ved anvendelse af vores produkter indenfor aflytningsudstyr. Vi opfordrer alle vores kunder til kun at anvende produkterne til lovlige formål.

Spørgsmål og svar om aflytning

Må man optage en telefonsamtale?

Du må gerne optage en samtale, du selv deltager i. Det gælder også for telefonsamtaler. Det er ikke nødvendigt at informere den anden part i samtalen om at du optager samtalen, så længe du selv deltager. Det er derimod ikke lovligt at lave en hemmelig optagelse af en samtale, der foregår mellem andre deltagere - med mindre mindst én af deltagerne har givet samtykke. Det er dog god skik at informere alle, der deltager i en samtale, der bliver optaget.

Hvad er en diktafon?

En diktafon er en lydoptager. De oprindelige diktafoner var analoge og med et kassettebånd til lagring af optagelsen. Nutidens diktafoner er digitale og lagrer optagelserne i digital hukommelse.

Kan man optage en telefonsamtale?

Du kan optage en telefonsamtale med en digital lydoptager. Du skal blot placere lydoptageren tæt på telefonens højttaler og evt. aktivere medhør på telefonen.

Hvordan kan man optage en telefonsamtale på iPhone?

Der findes apps til iPhone, som kan anvendes til at optage en samtale. Hvis du ikke har mod på at installere en app og få den til at virke, kan du bruge en digital lydoptager som en mere lavpraktisk metode. Lydoptageren skal være i nærheden af højttaleren på din iPhone. Det bedste resultat fås ved at tænde for medhør på iPhonen.