Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Vildtkamera-tilbud – se de bedste kameraer her

Er du på jagt efter et billigt vildtkamera, som kan levere skarpe billeder og retvisende optagelser udendørs? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Specialkamera kan vi nemlig tilbyde en perlerække af brugervenlige og slidstærke vildtkameraer til nogle af markedets mest rimelige priser.

Hvilket vildtkamera skal jeg vælge?

Hvilken model vildtkamera du skal vælge, kommer helt og holdent an på dine behov og præferencer. Du bør dog sikre, at visse minimumskrav er opfyldt, når du køber vildtkamera online.

Et vildtkamera skal kunne køre på batteri, da der sjældent er adgang til strømudtag i forbindelse med opsætning af vildtkamera. Derfor bør du vælge et vildtkamera med lang batterilevetid.

Hvis du ønsker, at dit vildtkamera også skal kunne levere optagelser om natten, er det en god idé at vælge et vildtkamera med infrarøde dioder. Og vil du gerne kunne se optagelser fra dit vildtkamera live, skal du finde et vildtkamera med mulighed for streaming.

Se vildtkamera-optagelser på din smartphone eller tablet

Mange jagtkameraer leveres med en app, som gør det muligt enten at følge optagelserne direkte eller få disse tilsendt.

Du skal vælge, om du vil have mulighed for at få tilsendt billeder ved hjælp af app eller sms/mms. Et godt vildtkamera-mms-tilbud er B&S MG984G-36M, som leveres i camouflagefarver, er nemt at anvende og sender billeder i høj kvalitet via 4G-netværket.

Find tilbud på Bolyguard-, Spypoint- og Hunter-vildtkamera

Specialkamera har ofte tilbud på vildtkamera fra de kendte brands, for eksempel Bolyguard, Spypoint og Hunter. Med det smarte Hunter Supreme 4G får du rigtig meget jagtkamera for dine penge. Dette kamera har vundet Bedst i test hos det svenske jagtmagasin Jakt & Vapen og tilbyder mulighed for at sende billeder og video over både sms og e-mail.

Hunter Supreme 4G kan desuden prale af en utroligt hurtig udløserhastighed, hvilket er en fordel, når du skal fotografere dyr i bevægelse. Kameraet er grundigt gennemtestet for at kunne modstå de barske vejrlig, der findes på vore breddegrader, og er således 100 % vandtæt samt velfungerende i temperaturer fra -25°C til 60°C.

Bolyguard – kongen af vildtkameraer

Du kommer ikke uden om Bolyguard, når du shopper vildtkamera. Et Bolyguard-vildtkamera vil altid repræsentere state of the art inden for sin genre.

Hos Specialkamera kan vi blandt andet præsentere Bolyguard BG584-24MP 4G – et særdeles avanceret vildtkamera, som benytter den lynhurtige og stabile LTE-teknologi i forbindelse med fremsendelse af billeder og video over 4G. Med en 24MP fotochip, er du garanteret stillbilleder og video i topkvalitet. Et jagtkamera for ægte feinschmeckere!

Testvindende Spypoint-vildtkamera

Du kan også vælge det kompakte og særdeles praktiske Spypoint Link-micro LTE, som leveres med sim-kort og et basisabonnement. Med et Spypoint Link-micro LTE får du tilsendt dine billeder via 4G-netværket. Kameraet har en lang batterilevetid og fås desuden i en version med solcellepanel og opladelige litiumbatterier – se Spypoint Link-micro-S-LTE solar.