Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Ultra Secure Direct

Det engelske mærke Ultra Secure Direct er specialist i at levere og producere udstyr til overvågning i mange udgaver. Et af deres specialer er de populære Protect 800 systemer, der består af komponenter til trådløs melding og alarmering. Systemet kan bl.a anvendes som en helt traditionel trådløs ringeklokke - men med ekstra lang rækkevidde. Ringeklokkerne fra Ultra Secure Direct kan række helt op til 800 meter i fri luft. Det giver mange muligheder for at anvende systemet på steder, hvor almindelige trådløse ringeklokker ikke slår til pga. deres begrænsede rækkevidde.

En anden type installation kan gøre brug af den trådløse PIR bevægelsessensor. Den kan registrere bevægelser fra mennesker, dyr og biler ved en Passiv Infrarød (PIR) sensor. Sensoren er batteridrevet og indbygget i et vandtæt kabinet, så den tåler udendørs montering. Den sender et trådløst signal på op til 800 meteres afstand til den tilhørende trådløse modtager, som kan afgive lyd, når sensoren udløses.

Et eksempel på, hvordan Ultra Secure Directs PIR sensor kan bruges, er ved en ejendom eller villa med meget lang indkørsel, hvor beboerne gerne vil vide, når gæster er på vej mod boligen. Det er muligt at installere flere sensorer, hvis der er flere adgangsveje eller hvis du gerne vil have et signal igen, når gæsten er nået halvvejs hen til boligen.

Sensorsystemet kan også bruges som kundemelder i en butik eller på et lager med store afstande.

Der findes næsten uendelige muligheder for kombination af komponenterne til opbygning af trådløs ringeklokke og trådløs alarmering. Du kan kombinere senderne - dvs. den trådløse ringeknap og den trådløse bevægelsessensor og lade dem sende til den samme modtager. Det er også en mulighed at have flere modtagere i en installation, så du få lydsignalet aktiveret i flere forskellige rum.