Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

MemoQ

MemoQ er et koreansk mærke, som primært beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af digitale lydoptagere. MemoQ produkterne er kendetegnet ved at optage i meget høj lydkvalitet og med en god batteridriftstid, på trods af et kompakt design. Optageren der er indbygget i en powerbank kan holde strøm i hele 14 dage ved uafbrudt optagelse. Begge Memoq optagerne kan også optage i lydaktiveret tilstand, hvor optageren står standby indtil lydniveauet overstiger en grænseværdi, og derefter starter lydoptagelsen. I denne tilstand kan man opnå op til 10 gange længere driftstid på en opladning. Dvs. ca. 5 måneders standby tid med MemoQ powerbank lydoptager.

Den mindste lydoptager fra MemoQ er meget kompakt og har derfor en kortere batteritid end de større modeller. Til gengæld er den meget nem at placere dskret og den leveres med en clip til nem fastgørelse i en lomme eller på beklædning. En anden fordel ved denne lydoptager er, at den også kan fungere som digital lydafspiller via de medfølgende hovedtelefoner. Der er indbyggede knapper på apparatet til at starte og stopppe afspilning, så du kan gennemlytte optagelser med det samme uden du behøver at tilslutte den til en computer. Det fungerer på præcis samme måde som en traditionel MP3 afspiller. Hvis du får behov for at overføre optagelserne til en computer, så du kan analysere eller gemme optagelserne til senere brug, kan det også nemt lade sig gøre via tilslutning til computerens USB-indgange.

Når du har overført optagelserne til computeren og evt. fjernet overflødige optagelser, kan du slette optagelserne fra lydoptagerens hukommelse, så der igen bliver plads til nye optagelser efter batteriet er helt opladet igen.