Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

High Speed Hdmi Kabel Med Ethernet HDMI-Stik - HDMI-Stik Vinklet 90° 1,00 m Sort

Varenr.: VLVB34210B10

19,00DKK

Der er 3 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Højhastigheds HDMI-kabel. Har et 90 grader vinklet stik i den ene ende til pladsbesparende montering.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Nogle gange kan man have meget begrænset plads til montering af HDMI-stikket på bagsiden af TV'et. Hvis du har et fladskærms-TV, som er ophængt så tæt på væggen som muligt, er der sandsynligvis kun meget lidt plads mellem TV'ets bagside og væggen. På nogle TV sidder HDMI-tilslutningerne på bagsiden og derfor kan det være svært eller umuligt at indsætte et HDMI-kabel med stik, der er ligeud rettede. Her kan løsningen i stedet være et HDMI-kabel med et stik i 90 graders vinkel, hvilket betyder at stikket kun optager minimal plads på bagsiden af TV'et og du kan placere TV'et meget tættere på væggen end med et normalt HDMI-kabel.

Dette højhastigheds HDMI-kabel er designet til at håndtere en videoopløsning på 1080p og højere, inkl. avancerede skærmteknologier som 4K, 3D og Deep Color.t
Den maksimale videoopløsning som kan transmitteres med dette HDMI-kabel er 3840x2160 pixels.

HDMI-kabler er nutidens standard for overførsel af videosignaler mellem TV og videokilder. En videokilde, der skal tilsluttes et TV kan fx være en bærbar computer eller en stationær computer. Du skal være opmærksom på, at ikke alle computere har et standard HDMI-stik. Nogle computere har et mini-HDMI stik, som er fysisk mindre og andre har et Display Port stik, som er en anden type stik med en anden udformning. Det er nemt at kende forskel på HDMI og Display Port. På HDMI er der to skrå hjørner og på Display Port er der kun ét skråt hjørne.

Pakkens indhold

- 1x Højhastigheds HDMI™-kabel, 1 meter langt

Specifikationer

Længde (meter) 1