Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

High Speed Hdmi Kabel Med Ethernet HDMI-Stik - HDMI-Stik Vinklet 270° 2,00 m Sort

Varenr.: VLVB34210B20

49,00DKK

Der er 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

HDMI-kabel som understøtter videoopløsning på Full HD 1080p og 4K.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Skal du bruge et godt HDMI-kabel til god og fejlfri billed-gengivelse, så kan dette kabel være et godt valgt for dig.

Længden er 2 meter, så det kan bruges i mange situationer - også selvom du skal bruge det mellem et TV og et andet apparat, som ikke står helt tæt på. Kablet kan overføre data ved høj hastighed og understørtter derfor videoopløsning på FullHD 1080p og højere, inkl. avancerede skærmteknologier som 4K, 3D og Deep Color. Stikket i den ene ende af kablet er vinklet, så det er nemt at få plads til kabelet på bagsiden af et TV eller en monitor, der er monteret helt tæt på væggen. så selv om du ikke har meget plads til at tilslutte dit HDMI-kabel, så kan du med dette kabel få minimeret afstanden mellem skærmen og væggen.

Der findes mange tilfælde hvor du kan have brug for et HDMI-kabel på to meter. Stort set alle TV-skærme af nyere dato har et antal HDMI indgange som kan bruges til at tilslutte forskelligt udstyr, der skal bruge skærmen til gengivelse af videobillede. Det kan fx være en computer, der har HDMI udgang eller en spillekonsol - fx PlayStation eller X-box, der også har HDMI-tilslutning.

Det er ikke kun TV-skærme, der benytter HDMI som videoindgang. Også mange computer monitors har HDMI-tilslutninger, så du nemt og hurtigt kan tilslutte en bærbar computer eller en stationær computer, hvis både computer og skærm har HDMI. Det er nemlig ikke en selvfølge, at der findes HDMI på computerudstyr. Nogle fabrikanter af computere, foretrækker at bruge Displayport, som giver lidt andre muligheder. Så det er en god idé at undersøge, om stikket på din computer er HDMI eller Display Port, fordi de to tik kan minde om hinanden og nogle gange bliver forvekslet.

Pakkens indhold

• 1x Højhastigheds HDMI™-kabel med Ethernet