Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Dino-Lite

Dino-Lite er et stort og anerkendt mærke, som er specialiseret i udvikling, design og produktion af professionelle USB-mikroskoper. Firmaet bag Dino-Lite har hovedkvarter i Holland, mens selve produktionen af mikroskoperne foregår i Asien.

Et af de særlige kendetegn ved Dino-Lite er, at man har valgt at fokusere på et meget afgrænset produktområde, som kan finde anvendelse i stort set alle brancher og industrier. Der findes næsten ingen grænser for, hvor man kan bruge et USB-mikroskop. Dino-Lite har udviklet en lang række forskellige varianter af mikroskoperne, som hver i sær er kendetegnet ved at være anvendelige til nogle bestemte formål. Der findes fx en serie af USB-mikroskoper, som er beregnet til at fungere på lang afstand og der findes en serie af mikroskoper, der giver mulighed for meget højt forstørrelsesniveau.

Den basale konstruktion i et USB-mikroskop er meget enkel og de forskellige varianter af USB-mikroskoper minder meget om hinanden i deres grundlæggende design og konstruktion. Styrken findes i at der er justeret og tilpasset mange små detaljer på hver enkelt model, som gør at der findes et stort antal USB-mikroskoper at vælge imellem, afhængig af, hvilken opgave man skal løse.

Nogle af modellerne er mere universelle end andre. Så hvis dit behov er forholdsvist bredt eller du ikke på forhånd ved, præcis hvad du skal forstørre med USB-mikroskopet, er det en god løsning at anskaffe en universalmodel, der dækker flere forskellige typer opgaver på en tilfredsstillende måde.

Dino-Lite leverer sin egen software til anvendelse af USB-mikroskoperne. Den kaldes "DinoCapture" i Windows udgaven og til MacOS kaldes den "DinoXcope". Med softwaren kan du kontroller mikroskopet og få fremvist et live billede på din computerskærm. Du kan optage still billeder eller videoer af, hvad mikroskopet forstørrer og du kan gemme optagelserne på din computer. Der er desuden indbygget et måleværktøj, så du kan måle små afstande på de objekter, du forstørrer med USB-mikroskopet.