Vi har lukket Grundlovsdag 5. juni og sender ingen pakker denne dag.
Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Bolyguard

Bolyguard er et populært mærke, som fremstiller såvel vildtkameraer som overvågningskameraer, samt alt relateret tilbehør. Bolyguard kendes også under navnet Scoutguard - hvilket blot er et synonym for Bolyguard - der er ingen forskel på produkterne.

Et af de mest efterspurgte kameraer i vores udvalg er Bolyguard SG520. Denne model er let og kompakt og kan købes til en overkommelig pris. Det er et vildtkamera, der leverer en imponerende god ydelse i forhold til prisen.

Vælg imellem markedets bedste vildtkameraer

Bolyguard har været på markedet for viltkameraer i mange år og flere af de nuværende modeller er baseret på videreudvikling af nogle af de mest populære modeller gennem tiderne. De mange års erfaring har betydet at Bolyguard vildtkameraer med tiden er blevet endnu mere driftssikre og stabile, så der sjældent er problemer eller fejl i produkterne. Bolyguard er også kendt for at klare sig rigtigt godt, når der laves test inden for dette område. Bolyguard har således for vane at tage sølvtøj med hjem, når de skal op imod sine konkurrenter. Nogle af deres hårdeste konkurrenter inkluderer blandt andet inkluderer Seissiger, som du kan se vores udvalg af på denne side.

Der kommer med jævne mellemrum nye, forbedrede udgaver af kameraerne. Den seneste opdatering af det kompakte SG520 har givet en højere fotoopløsning og full HD-video, samt hurtigere reaktionstid. Rigtigt mange af vores kunder sætter også stor pris på, at man med et kamera fra Bolyguard ikke behøver et SD kort til at gemme dine data. Med et MMS-kamera fra Bolyguard får du får du sendt dine overvågningsbilleder direkte til din telefon enten som en MMS eller som en e-mail.

Men selvom at Bolyguard er særligt kendt for deres vildtkameraer, så kan disse kameraer også bruges til at overvåge enkeltpersoner. Disse kameraer er særligt gode at anvende for både privatpersoner, der har en stor grund, som de ønsker at holde øje med. Det gælder særligt for landmænd, minkavlere og andre erhvervsdrivende hvis virksomhed ligger spredt ud over et større område. I mange tilfælde anvendes disse kameraer også til at overvåge aktivitet på større byggepladser.

Få hjælp til at vælge det helt rette kamera

Hvis du selv er i tvivl om, hvilket slags kamera, der passer bedst til dine behov, så vær ikke bange for at tage fat i os. Hos Specialkamera.dk har vi altid fingeren på pulsen inden for den sidste nye udvikling, hvilket betyder, at vi altid kan give den bedste rådgivning. Du kan også få et overblik på siden med jagtkamera.

Vi har således mange års erfaring med at vejlede vores kunder til at vælge det helt rette kamera til deres særlige behov. Vi ved af erfaring at to kunder aldring er helt ens, og derfor ved vi også, hvor stor en fordel det kan gøre at få vendt sine ønsker og tanker med en anden.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit nye kamera.