Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Seissiger vildtkamera

Seissiger Specialcam serien består af fire højtydende vildtkamera i høj kvalitet. De fire kameraer har grundlæggende samme specifikationer - fx opløsning og billedkvalitet samt fysiske dimensioner.
Forskellen mellem de enkelte modeller ligger i egenskaberne for afsendelse af fotos eller video til MMS eller e-mail. Model S308 er basismodellen, som gemmer optagelserne på SD-kort. De tre andre modeller er baseret på model S308 og har i tillæg indbygget modul til afsendelse af optagelser som MMS eller e-mail. Med model S328 kan du sendes fotos via 2G netværk. De to største - model S358E og S378E - sender enten fotos eller videoklip ved høje hastigheder på 3G og 4G mobilnetværket.

Vildtkameraerne fra Seissiger optager flotte billeder og video både i dagslys og i mørke og har en lav reaktionstid på kun 0,5 sek. Alle fire modeller i serien "Specialcam" har samme linse, billedsensor og muligheder for indstilling af opløsning.
Kvaliteten af fotos og videoer er den samme på alle fire modeller, da de grundlæggende funktioner er helt ens. Kabinettet er i høj kvalitet og lever op til kapslingsklasse IP67, hvilket er bedre end de fleste konkurrenter. En anden særlig egenskab er muligheden for at indsætte 12 stk. AA batterier på én gang. Det giver ekstra lang diftstid i forhold til mange andre vildtkameraer, som typisk kun har plads til 4 eller 8 AA batterier.
Der fås et solidt metalhus som tilbehør, så du nemt kan beskytte dit kamera mod tyveri.
En anden sikringsmulghed er en wirelås med kombinationskode.