Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Afslør utroskab

At blive udsat for utroskab kan være en utrolig traumatiserende oplevelse.
Selvom utroskab ikke er ulovligt, så kan det få store juridiske konsekvenser, hvis det er årsagen til en skilsmisse. I mange tilfælde kan spørgsmål om forældremyndighed og længden af en mulig separationsperiode blive afgjort på baggrund af, om en person har været utro.
Hos Specialkamera.dk finder du et stort udvalg af moderne overvågningsudstyr, som kan bruges til at dokumentere, om din partner har været utro.

Danskerne er blandt de mest utro i verden

En ny undersøgelse fra 2017, foretaget af online lægeplatformen Dr. Felix viste, at omkring 46% af de adspurgte mænd i de nordiske lande, havde haft en affære, imens de havde været sammen med en anden.
Der kan være mange årsager til at en person er utro, og for unge mennesker har det ikke nogen alvorlige konsekvenser, udover det følelsesmæssige. Men for personer der er gift, kan utroskab resultere i en skilsmisse. Og særligt når det kommer til udarbejdelsen af forholdene for en eventuel skilsmisse, kan utroskab være en faktor som får store konsekvenser.
For eksempel kan forældremyndighed og længden på en given separationsperiode blive afgjort på baggrund af om du kan bevise, at din mand eller din kone er utro.
Det kan også være at man er i et forhold, hvor man har en ægtepagt, der giver nogle særlige indrømmelser til en af parterne hvis den ene part er utro. Kort sagt kan utroskab få store indvirkninger på din fremtidige tilværelse, og derfor kan der ligeledes være mange årsager til at du gerne vil afsløre det.

Find det rette overvågningsudstyr til din situation

Hos Specialkamera.dk finder du et stort udvalg af moderne overvågnings- og aflytningsudstyr, som kan bruges til at afsløre netop utroskab. Vores udstyr omtales også ofte som spion udstyr. Vores udvalg er særligt sammensat så det passer til enhver tænkelig situation.
Nogle af vores mest populære kameraer inkluderer blandt andet vores vægure, som kan monteres i alle tænkelige rum i din bolig.
Derudover har vi også billedrammer og røgalarmer med indbygget kameraer.
Disse produkter er særligt effektive, hvis du har mistanke om at din partner er utro i dit eget hjem. Derudover har vi også vores meget populære spion kuglepenne.
Det smarte ved netop dette kamera er at det både optager billede og lyd i høj kvalitet alt imens, at det er nemt at lægge i din mand eller kones lomme, jakke eller endda taske, hvis du har mistanke om, at vedkommende mødes med sin elsker eller elskerinde væk fra dit hjem.

Overhold altid de gældende love og regler

Hos Specialkamera.dk har vi mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde det rette overvågningsudstyr til netop deres behov eller til deres situation. Vi vil dog altid råde jer til at overholde alle gældende love angående brugen af overvågningsudstyr og vi vil derfor ikke kunne være ansvarlige for, hvordan i bruger vores udstyr.