Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Tomt kabinet til bakkamera til kassevogn

Varenr.: bk11k

99,00DKK

Der er 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Tomt kabinet til tagmonteret bakkamera. Indeholder ikke kamera.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Hvis kabinettet på dit bakkamera er blevet ødelagt, kan du udskifte det og flytte kameraet over i dette kabinet.

Er du på udkig efter en billig og hurtig måde at reparere dit bakkamera på din kassevogn? Så er du landet på den rette side. Hos Specialkamera tilbyder vi et tomt kabinet til bakkamera til kassevogn, der er designet til at spare dig for at udskifte hele kameraet, hvis uheldet er ude.

Vores tomme kabinet til bakkamera til kassevogn er et robust og holdbart produkt, der er designet til at modstå de hårdeste vejrforhold. Det er fremstillet af høj kvalitet materialer, der sikrer langvarig holdbarhed og pålidelighed. Dette kabinet er designet til at passe perfekt til dit bakkamera, hvilket sikrer optimal beskyttelse og funktionalitet.

Ved at investere i et tomt kabinet til bakkamera til kassevogn, kan du undgå at udskifte hele dit bakkamera, hvis det er defekt og dermed spare penge uden det går ud over kvaliteten på løsningen. Du genbruger simpelthen selve kameraet og udskifter kun selve kabinettet, hvis det er revnet eller på anden måde gået i stykker og blevet ubrugeligt.. Dette kabinet er nemt at installere og kræver ingen specialværktøjer eller færdigheder. Det er en simpel og omkostningseffektiv løsning, der kan spare dig for tid, penge og besvær i det lange løb.

Hos Specialkamera er vi dedikeret til at levere høj kvalitet produkter, der opfylder vores kunders behov og forventninger. Vi forstår vigtigheden af at beskytte dit bakkamera, og derfor tilbyder vi dette tomt kabinet til bakkamera til kassevogn. Vi er stolte af at tilbyde dette produkt, der forlænger anvendeligheden af dit kamera, hvis du skulle være uheldig og have oplevet en skade.

Vi inviterer dig til at udforske vores hjemmeside for at lære mere om vores produkter og tjenester. Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores venlige og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dine behov.

Køb et tomt kabinet til bakkamera til kassevogn, hvis dit eksisterende kamera er blevet defekt eller skadet og hvis selve kameraet inden i kabinettet stadig er intakt og funktionsdygtigt. Ved at bruge dette produkt til at reparere dit ødelagte bakkamera, kan du bidrage til at der ikke kasseres unødigt mange produkter som stadig fungerer fint, men blot skal have en reservedel, som kun koster et beskedent beløb til sammenligning med et helt nyt produkt.

Specifikationer

Udgangsspænding 12 volt DC