Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Technaxx vildtkamera

Vi fører en del af sortimentet fra det tyske mærke Technaxx. De mest populære produkter fra denne producent er vildtkameraer. Technaxx har hovedkvarter i Tyskland og det er her man udfører planlægning, dokumentation, support og kvalitetskontrol. Selve produktionen af Technaxx vildtkameraer er udlicitereret til fabrikker i fjernøsten - fx Kina og Korea. Grunden til at mange vælger et Technaxx vildtkamera er, at man får en god ydelse og kvalitet til en overkommelig pris. Produkterne er ikke de allerbilligste, men ligger alligevel i den lave ende af prisskalaen. Samtidig er er der ikke sparet på funktionerne - så selv det billigste Technaxx vildtkamera har en mængde funktioner, man normalt ikke finder på andre vildtkameraer i samme prisleje.

Fælles for vildtkameraerne fra Technaxx er den brugervenlige menu til indstilling af kameraet. Menuen kan vises på mange forskellige sprog - herunder dansk, så det er nemt at forholde sig til de forskellige besgreber, når du skal indstille og betjene dit Technaxx vildtkamera. Vi har desuden sørget for at der medfølger en dansk brugervejledning til vildtkameraerne, så du får en god og grundig instruktion i, hvordan du anvender og indstiller kameraet.

Den største forskel på de enkelte modeller finder du i opløsningen på billederne og på synsfeltet. Den midste model har en CMOS chip på 2 MP og den største model har en CMOS opløsning på 8 MP. De fleste kameraer på markedet ligger på mellem 3 og 5 MP. Så her tilbyder Technaxx forskellige løsninger til forskellige behov og dækker bredt med de forskellige vildtkameraer.

Hvis du ikke før har prøvet at bruge et vildtkamera, kan Technaxx være et godt valg for dig, fordi de tilbyder god kvalitet til en fornuftig pris. Du får adgang til mange spændende funktioner uden at du skal ofre en formue på dit nye Technaxx vildtkamera.