Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Stereo Audio adapterkabel 3,5 mm minijack - 2x RCA 2,00 m han

Varenr.: CAGP22200BK20

24,00DKK

Der er kun 1 tilbage på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Stereo audio kabel med 3,5 mm mini jack (han) til 2 stk. RCA-stik (han) - 2 m.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Stereo audiokabel med 3,5 mm jack til RCA-stik kan anvendes ved tilslutning af audioenheder som f.eks. en MP3-afspiller eller mobiltelefon til et højttalersæt eller en forstærker.

Det lille stik i den ene ende af kablet er af typen mini-jack 3,5 mm med 3 forbindelser. Når et stik af denne type har 3 forbindelser, kaldes det også et stereojackstik, fordi et stereo lydsignal kræver mindst 3 forbindelser - 1 til hver af de to lydkanaler (højre og venstre) og den tredje til stel / minus.

Størrelsen på jackstikket er 3,5 mm i diameter. Det er den mellemste af de tre gængse jackstiktyper. Dette stik er nok det mest anvendte til lydudgang fra smartphones, computere og lydafspillere. Tidligere var det største jackstik meget udbredt på fx stereoanlæg for tilslutning af hovedtelefoner. Men i takt med at bærbare enheder er blevet udbredt, har det været mere nødvendigt med det kompakte minijackstik på 3,5 mm.

I den anden ende af kablet findes to RCA-stik. Der er to stik, fordi kablet understøtter stereolyd og derfor skal der være et stik til højre kanal og et andet stik til venstre kanal. Stikkene er mærket i forskellige farver, så det er nemt at tilslutte korrekt.

RCA- stik kan også benævnes på andre måder. Det mest almindelige i TV- og Hi-Fi miljøer er nok at kalde dem for phono-stik. Det kan også forekomme at stikkene kaldes AV-stik, når det er i forbindelse med et TV, fordi mange TV har en eller flere AV-indgange, der ofte anvender RCA-stikkene som tilslutningsmulighed.

Pakkens indhold:

1x Audiokabel

Specifikationer

Længde (meter) 2