Spypoint Link-micro 4G inkl. SIM-kort og basis-abonnement

Varenr.: vk43

1.499,00 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage

Ny model i 2019 til at sende fotos fra europæiske lande uden, at du skal tænke på SIM kort abonnement og udskiftning af SD kort.

Super kompakt 4G MMS kamera fra Spypoint, som kan sende fotos til dig 24 timer i døgnet fra europæiske lande, uden at du behøver at bekymre dig om SIM kort, fordi der medfølger et basisabonnement, som er gratis at bruge, så længe du ikke skal bruge mere end 100 fotos om måneden.

Kameraet er super brugervenligt og leveres med gratis SIM kort abonnement på 100 billeder om måneden. 

Det medfølgende SIM-kort i kameraet, giver mulighed for at sende maks. 100 fotos pr. måned uden abonnement. Har du brug for at modtage mere end 100 billeder om måneden, betaler du bare for dette på Spypoint.com: https://www.spypoint.com/EN/plans/

Der medfølger et 8 GB Micro SD-kort i pakken.

Bemærk at du ikke kan anvende SIM kort fra andre teleudbydere i dette kamera, for Spypoint leverer en komplet løsning, herunder din Spypoint konto, kameraindstillinger og fotos via en gratis app til smartphone. Det betyder at du kun kan indstille kameraet, hvis du har app'en installeret eller logger ind via computer.

I den gratis app kan du nemt kommunikere med kameraet og ændre indstillinger. Du kommunikerer med dit Spypoint kamera via https://webapp.spypoint.com/login

Spypoint LINK-MICRO har Buck Tracker funktion, der er en særlig genkendelsesteknologi, som sorterer dine dyrebilleder.

Specifikationer:

- 10 MP fotoopløsning
- Infrarødt lys rækkevidde: 24 meter
- PIR bevægelsessensor rækkevidde: 24 meter
- Hurtig reaktionstid (trigger time): 0,5 sekund
- Hurtig 4G (HSPA+) transmission af billeder
- Gratis App
- Buck Tracker funktion (genkendelses teknologi)
- Kan bruge op til 32 GB micro-SD kort
- Drives af 8 stk AA batterier i en god kvalitet
- 12 volt strømforsyning kan anvendes
- Ultra kompakt størrelse 8 x 11 x 5,5 cm.
- 4 Power Low Glow LED
- Dansk manual.
- Spypoint LINK-MICRO har ikke en video optagefunktion.
- Multi-foto funktion: Op til 2 fotos pr. bevægelseshændelse.

Du kan registrere dine SPYPOINT kameraer enten via en APP på din telefon eller på din computer under Myspypoint – se link https://www.myspypoint.com/

Der er mulighed for at afprøve funktionerne i app'en og på web-login med en demokonto, som Spypoint stiller til rådighed:

https://webapp.spypoint.com/
Brugernavn: demo@spypoint.com
Password: 123456

Grænsen på 100 fotos pr. måned i det gratis abonnement, gælder kun for transmission af fotos. Kameraet fortsætter med at tage fotos og gemme dem på SD-kortet, når grænsen er nået. Så i starten af ​​den næste måned vil kameraet transmittere yderligere 100 fotos.

Hvis du forventer, at dit kamera kommer til at optage væsentligt flere fotos end 100 pr. måned, skal du måske være opmærksom på, at de fotos, der sendes næste måned, udføres kronologisk. Dette betyder, at kameraet prioriterer afsendelse af eksisterende fotos på sd-kortet snarere end at sende de nyeste. Hvis dit kamera for eksempel tog 250 billeder på en måned, kan du let ramme grænsen på én dag i næste måned, fordi kameraet først prøver at sende de ældre fotos.

En af løsningen hertil kan være, at gå ud til kameraet og omformatere eller skifte SD-kortet, før måneden er omme, for at forhindre, at overskydende fotos sendes. Eller at købe et større abonnement, når du har fastlagt, hvor mange fotos du forventer at modtage.

Abonnementerne fås i tre udgaver: Basic (250 fotos), Standard (1.000 fotos) og Premium (ubegrænset antal fotos).
Priserne for abonnementerne kan ses på Spypoint hjemmeside:
https://www.spypoint.com/en/spypoint-experience/plans