Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

nemsim 5000 MB data

Varenr.: 2890739

1.599,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

SIM-kort med 5000 MB data pr. måned. Sender på TDCs netværk. SIM-kortet er aktiveret og klar til brug. Abonnementet bliver kun aktivt fornyet, hvis du har givet os samtykke til at vi må kontakte dig om fornyelse.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

SIM-kort velegnet til vildtkameraer og andre kameraer eller teknisk udstyr.

Kun beregnet til at sende data, virker kun i Danmark og kan ikke sende MMS

Dette SIM-kort leveres inkl. et abonnement, der er gældende i et år. Dvs. når du har købt SIM-kortet kan du bruge det i 12 måneder og du skal ikke betale en pris hver måned. Prisen for at bruge det i de 12 måneder er allerede indregnet i købsprisen.

Abonementet på SIM-kortet anvender TDCs netværk i Danmark. Det er en stor fordel at anvende TDCs netværk for at du kan få den bedst mulige dækning og den bedst tænkelige datahastighed. TDCs mobilnetværk i Danmark er flere år i træk blevet kåret som det mobilnet, der har Danmarks bedste mobildækning. Alle teleselskaber har varierende dækning fordelt på landest geografiske områder.

Der findes ingen selskaber, der dækker lige godt over alt. Men den omfattende undersøgelse, som er udført af Teknologisk Institut i flere år i træk, har vist, at TDCs netværk klarer sig bedre end de konkurrerende selskaber. Undersøgelsen af TDCs mobildækning er udført som stationære målinger af mobilnetværksoplevelse for hele Danmark ved at udføre de samme målinger på næsten 700 målepunkter, som er jævnt fordelt i hele landet.

Der medfølger en datamængde på 5000 MB pr. måned ved fuld hastighed.

SIM-kortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det.

Leveres som et 3-i-1 kort, som giver de tre fysiske størrelser:
- Standard
- Mikro
- Nano

Nano-SIM, Micro-SIM og Mini-SIM er de tre forskellige størrelser af SIM-kort, som bruges i mobiltelefoner og kameraer til at gøre det muligt at kommunikere via mobilnetværket. Mange vildtkameraer anvender standard størrelsen, som er den største af de tre typer og måler 25x15 mm. Denne størrelse var tidligere også den mest udbredte på mobiltelefoner. Men med den stigende udbredelse af smartphones er denne størrelse ikke længere anvendt til mobiltelefoner.

Der findes også vildtkameraer og 4G overvågingskameraer, der anvender de mindre micro-SIM, som er omtrent halv størrelse af mini-SIM. Micro-SIM har en størrelse der måler 15x12 mm. Det mindst udbredte i kameraverdenen er nano-SIM, som er den mindste af de tre typer. Nano-SIM måler 12,3 x 8,8 mm. Den blev introduceret i 2012 og er nu blevet den mest udbredte type i moderne smartphones.

Prisen for dette abonnement gælder et år og indeholder også oprettelsespris. 

- Inkl. 0 min. tale pr. måned
- Inkl. 0 SMS/MMS pr. måned
- Inkl. 5000 MB data pr. måned.
- Virker kun i Danmark
- Fast lav pris
- Du betaler for et år, men der er ingen binding
- Virker med 2G, 3G og 4G
- SIM-kortet er uden pinkode
- Når du har brugt 5000 MB i en måned, sænkes hastigheden til 64 kbit/s - det koster ikke ekstra at fortsætte med at bruge data udover 5000 MB, men hastigheden er reduceret.

Et SIM-kort, som står for "Subscriber Identity Module", er et lille elektronisk chipkort, der bruges i mobiltelefoner og andre mobile enheder. Den primære funktion er at lagre abonnentens information og tilknytte brugeren til et mobilnetværk, hvilket giver mulighed for at foretage opkald, sende SMS-beskeder eller bruge mobildata. Produktet som er beskrevet på denne side giver kun mulighed for at anvende mobildata og kan ikke anvendes til at foretage opkald eller sende SMS eller MMS.

Specifikationer

Datamængde pr. måned 5000 MB
Netværksoperatør TDC