Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

DisplayPort-kabel | DisplayPort-hanstik - DisplayPort-hanstik | 3,0 m | Sort

Varenr.: CCGP37010BK30

109,00DKK

Der er 3 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Kabel til at forbinde en skærm til en pc

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Kabel til at forbinde en skærm til en pc. DisplayPort 1.2-standarden understøtter op til 4K2K-opløsninger.

Displayport kabler mindes på mange måder om HDMI-kabler, men det er alligevel nemt at se forskel. HDMI stik har et skråt hjørne i begge sider, mens Displayport stik kun har ét skråt hjørne.

Begge typer kabler er beregnet til at overføre videobillede og lyd digitalt fra en videokilde til en gengiver - fx et TV eller en computermonitor. Videokilderne kan være computere, spillekonsoller, TV-boxe eller DVD-afspillere.

Displayport er mest udbredt på computere og monitors, mens HDMI findes både på computere og TV. På nogle grafikkort i stationære computere findes både Displayport og HDMI mens man som regel kun finder en af de to typer stik på en bærbar computer pga. begrænset plads.

Hvis du har mulighed for at tilslutte en computer med begge typer kabel, er det værd at overveje, om der kan være en fordel ved at anvende Displayport til videosignalet. Hvis både din computers grafikkort og monitoren understøtter G-sync standarden, vil det som udgangspunkt kun fungere med Displayport kabler.

Der findes mange diskussion af, om Displayport giver det bedste resultat. Det kan nok aldrig besvares helt entydigt uden at tage en række forbehold. Det skyldes at det vil være afhængig af anvendelsen. I nogle installationer vil man ikke kunne mærke eller se nogen forskel på de to typer kabler. Men i specifikke situationer vil der være nogle begrænsning, hvis man har fravalgt at bruge Displayport.

 

Pakkens indhold

• 1 x DisplayPort-kabel - 3 meter

Specifikationer

Længde (meter) 3