Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Audiokabel 3,5 mm jack stereo han og 2 x RCA han med forgyldte stik

Varenr.: auk1

69,00DKK

Der er kun 1 tilbage på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

5 meter langt kabel med 3,5 mm jack stik i den ene ende og 2 stk. RCA / Phono stik i den anden ende.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Velegnet til lydkabel - fx ved tilslutning af en mobiltelefon til en forstærker eller et stereoanlæg.

Stikkene er forgyldte for bedre signalkvalitet.

Ved tilslutning af en lydkilde til din forstærker eller stereoanlæg, kan du få brug for dette kabel, som er ekstra langt og har forgyldte stik af god kvalitet. Med de eksklusive stik opnår du en bedre kontakt til overførsel af det elektrisk signal, så lydkvaliteten forbliver bedst muligt. 

Den ene ende af kablet har et stereo mini jackstik på 3,5 mm i diameter og med tre forbindelser. De tre forbindelser bruges til henholdsvis venstre lydkanal, højre lydkanal og stel / minus. På samme måde har selve ledningen tre ledere, som gør det muligt at overføre et stereo lydsignal fra fx en digital MP3 afspiller eller lignende. I den anden ende af kablet finder du to RCA-stik, som har hver sin farve: rød farve angiver højre stereo kanal og hvid farve, der angiver venstre stereokanal. Denne farvekodning har i mange år været en standard på det meste Hi-Fi og TV udstyr, så man ikke så nemt kan tage fejl og komme til at bytte rundt på højre og venstre kanaler. Der sker ingen skade eller ødelæggelse, hvis man ved en fejl skulle få byttet rundt på tilslutningen af de to RCA-stik. Man vil blot opleve at lyden fra venstre side af lydbilledet kommer ud af højttaleren i højre side og omvendt.

RCA-stik kaldes også for phono-stik i sammenhæng med Hi-FI og streoanlæg. På nogle TV kaldes RCA-stikkene for AV-tilslutninger, da de både bruges til Audio og Video.

Specifikationer

Længde (meter) 5