Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Vold i parforhold

Vold i parforhold er et stigende problem i Danmark. Tidligere var det hovedsageligt mænd, der slog kvinder. Dette blev tidligere kaldet hustruvold. I dag er det dog både mænd og kvinder der bliver udsat for vold i parforholdet. Dette emne er meget tabubelagt, men uanset om du er mand eller kvinde, er partnervold ikke noget du skal finde dig i.

Vold i parforhold er både psykisk og fysisk

Vold i danske parforhold kan både være af en fysisk og en psykisk karakter.
En ny undersøgelse fra Syddansk Universitet har vist, at vold ofte er gensidigt i parforhold. Det vil sige, at begge parter ofte slår hinanden eller på anden vis udøver en eller anden form for vold imod hinanden.
Fysisk vold inkluderer blandt andet slag, spark eller bid overfor sin partner.
Psykisk vold kan være trusler eller chikane af sin partner.
Ifølge førende forskere er psykisk vold kun en forløber for fysisk vold. De to ting følges derfor ofte ad.

Vold i parforhold er stadig meget tabubelagt

Desværre er vold stadig meget tabubelagt, og derfor er det svært at dokumentere, hvor mange danskere, der har været udsat for vold fra deres kærestes, kones eller mands side.
Uanset om du er mand eller kvinde, er vold ikke noget du skal finde dig i.
I mange tilfælde kan det være svært at komme ud af et voldeligt parforhold, både følelsesmæssigt og ikke mindst juridisk,

Problemet med vold imod sin mand eller hustru er, at det er meget svært at dokumentere, da det er noget som hører til det allermest intime imellem to mennesker. Derudover kan der være mange andre faktorer der gør, at det kan være svært at bevise om man er blevet udsat for vold. Det er for eksempel svært at dokumentere eksempelvis psykisk vold, selvom det har store skadelige konsekvenser for ens helbred og velvære.

Brug overvågningsudstyr til at dokumentere din situation

Hvis du selv befinder dig i et voldeligt forhold, kan du overveje at dokumentere din situation.
Billed- eller lydmateriale vil kunne bruges i en potentiel retssag til at illustrere, hvordan du er blevet behandlet.
Hos Specialkamera.dk har vi et stort udvalg af en lang række forskellige kameraer som kan optage både billede og lyd, som kan anvendes til at dokumentere, hvis din mand, kone eller kæreste udsætter dig for vold eller trusler.
Vi har blandt andet et stort udvalg af spionkameraer og spionudstyr. Disse kameraer er særligt designet til at være så diskrete som muligt, alt imens de stadig kan optage i fantastisk billede- og lydkvalitet.

Nogle af vores mest populære kameraer her er vores vægur, der kan opsættes i flere rum. Du vil ikke kunne se forskel på vores ur og et almindeligt ur. Derudover har vi også kameraer som kan sidde i en røgalarm, som man ofte har installeret i alle større rum i sin bolig.
Sidst men ikke mindst så er vores spionkuglepenne meget populære i situationer som disse, hvor man skal tæt på en anden person. Vores spionkuglepen kan bæres i en lomme og vil derfor altid kunne fange den vigtigste lyd og billeder hvis det er muligt.
Du har derfor mange muligheder for at kunne dokumentere en lang række forskellige situationer. I sidste ende kan et spionkamera hjælpe dig med at komme ud af dit voldelige forhold.

Overhold altid de gældende love og regler

Hos Specialkamera.dk har vi mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde det rette overvågningsudstyr til netop deres behov eller til deres situation.
Vi vil dog altid råde jer til at overholde alle gældende love angående brugen af overvågningsudstyr og vi vil derfor ikke kunne være ansvarlige for, hvordan i bruger vores udstyr.