Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

TopCCD

Vi fører et udvalg af analoge bakkameraer fra producenten TopCCD. Vi har udvalgt nogle af de kompakte bakkameraer - fx et kamera til indbygning og de kompakte skærme på 5 tommer.

TopCCD har gennem en årrække været en af vores pålidelige leverandører, som gennem tiden har forsynet vores lager med gode kameraløsninger til mange typer køretøjer - både store og små. 

Når du skal vælge et bakkamera til en personbil eller en varevogn, er det især interessant med et system fra TopCCD, fordi skærmene ikke fylder så meget i forhold til, hvor stort billedearealet udgør. Desuden har TopCCD et produkt, der giver mulighed for trådløs overførsel af videosignalet, så du undgår at skulle trække et kabel til videosignal fra bilens bagende til skærmen ved førerpladsen.

Det trådløse system er analogt, dvs. sender og modtager skal ikke parres med hinanden. Signalets sendes altid på samme frekvens, så modtageren får hele tiden signalet ind, når både sender og modtager er tændt. Det analoge signal er et "åbent" og ukrypteret signal, så det er væsenligt at overveje, om det kan medføre nogle ulemper i situationer, hvor flere køretøjer med sammen type system befinder sig i nærheden af hinanden. I denne situation vil man kunne opleve, at signalerne blander sig og man kan ikke altid være sikker på at se billede fra sit eget kamera. Men hvis bakkameraet primært skal bruges i områder, hvor der ikke er andre, lignende trådløse systemer i nærheden, spiller det ingen rolle, at det trådløse bakkamera fungerer med et åbent signal.