Nexa

Nexa er et svensk mærke, som udvikler og markedsfører produkter inden for trådløs kontrol (smart homes) og brandbeskyttelse (sikre boliger). Der findes flere produktmærker hos Nexa, som bliver distribueret gennem grossister og forhandlere i Norden. Røgalarmerne fra Nexa er af høj kvalitet og finde i flere forskellige udformninger og med forskellige funktioner og egenskaber.

Der findes både den klassiske røgalarm med et almindeligt 9-volt batteri - og der findes mere avancerede modeller, som kan serieforbindes med trådløs opkobling. Den trådløse serieforbindelse gør det muligt at disse Nexa røgalarmer kan kommunikere sammen. Når en sensor i en af alarmerne opfanger røgudvikling, kan den sende signal til de andre trådløse røgalarmer i huset, og dermed starte advarselslyden i alle husets rum.

Nexa har også en røgalarm med kobineret røg- og temperatursensor. Det giver mulighed for at blive alarmeret så tidligt som muligt i tilfælde af brand, fordi temperaturmåleren vil reagere allerede når temperaturen overstiger 54 gr, C - også selv om der ikke er voldtsom røgudvikling. Denne type røgalarm kan også serieforbindes trådløst, så du får den optimale alarmering i hele huset i tilfælde af brand.