Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hustruvold

Hustruvold er et meget tabubelagt emne herhjemme. Det betyder også at der ikke findes nogle klare til for, hvor mange kvinder, der reelt udsættes for vold af deres mand.
At blive udsat for vold af din mand eller partner er dog ikke noget du skal finde dig i.
Hos Specialkamera.dk har vi et stort udvalg af aflytnings- og overvågningsudstyr, som kan hjælpe dig til at dokumentere, at du bliver udsat for vold, så du kan komme ud af dit voldelige forhold.

Hustruvold er et stort samfundsproblem

Hustruvold er et velkendt men stadig ekstremt tabubelagt problem i Danmark.
Netop fordi der er så stort et tabu, er det svært at vide, hvor mange der reelt bliver udsat for hustruvold hvert år. De sidste undersøgelser der er lavet inden for området, peger dog på, at vold i parforhold er stigende. Disse undersøgelser har blandt andet bekræftet, at der er en tendens til at begge parter i et givent forhold slår hinanden. Der er dog stadig mest almindeligt, at det er mænd, der slår kvinder.

Hustruvold behøver heller ikke kun at være fysisk. Det kan i lige så høj grad være psykisk, og oftest går psykisk vold forud for den fysiske vold.

Såvel fysisk som psykisk vold er dog ulovligt. Fysisk vold vil altid være strafbart imens psykisk vold i form af trusler, særligt dødstrusler og chikane også er strafbart. Men på trods af dette, er der mange der ikke vælger at anmelde deres partner.

Dette skyldes overvejende, at man har dybe følelser for din partner, og derfor tænker man ikke rationelt. Problemet er dog, at det bliver sværere og sværere at forlade et voldeligt forhold og i sidste ende kan det få meget alvorlige konsekvenser for dit helbred.

Der er også den store frygt for at folk ikke vil tro på en, hvis man kommer og siger, at man bliver udsat for vold. Bevisbyrden ligger trods alt hos en selv – og ikke hos ens mand.

Find det rette udstyr til din situation

Hos Specialkamera.dk har vi et stort udvalg af moderne spionudstyr, som kan anvendes til at dokumentere, hvis din mand udsætter dig for enten fysisk eller psykisk vold.

At bruge aflytningsudstyr eller overvågningsudstyr er en stor fordel, hvis du gerne vil ud af dit voldelige forhold, og eventuelt står foran en potentiel retssag eller skilsmisse.

Vores udvalg af kameraer og overvågningsudstyr kaldes også for spionudstyr i folkemunde.
Det særlige ved disse produkter er, at de både er designet til at være så diskrete som muligt, alt imens at man i flere tilfælde også kan bære kameraerne på kroppen, så man kan optage begivenheder meget tæt på en selv. Vores produkter kan både optage billeder og lyd i allerbedste kvalitet.

Vores udvalg er sammensat så det passer til mange forskellige situationer.

Nogle af vores mest populære produkter i disse tilfælde inkluderer vores vægure og røgalarmer med indbygget kamera. Fordelen ved disse kameraer er, at de kan installeres diskret i alle tænkelige rum i din bolig. Derudover har vi ligeledes billedrammer, der kan optage billeder og lyd.

Sidst men ikke mindst, så har vi også vores meget populære spionkuglepenne, som kan optage såvel billeder som lyd i høj kvalitet. Det særlige ved vores spionkuglepenne er, at de kan bæres på kroppen eller gemmes i en lomme.

Overhold altid de gældende love og regler

Hos Specialkamera.dk har vi mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde det rette overvågningsudstyr til netop deres behov eller til deres situation.

Vi vil dog altid råde jer til at overholde alle gældende love angående brugen af overvågningsudstyr og vi vil derfor ikke kunne være ansvarlige for, hvordan i bruger vores udstyr.