Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Greentel - SIM-kort til mobil bredbånd

Dansk teleselskab som hører under Telekæden. Abonnementerne er de samme som Telekæden udbyder. SIM-kort fra Greentel er velegnede til anvendelse i overvågningskameraer og vildtkameraer, der skal brug mobil netværk til kommunikation. Det kan fx være et kamera, der skal placeres på en adresse, hvor der er ikke i forvejen er internet - men du vil alligevel gerne kunne tilgå video og optagelser via app på din smartphone. I denne situation kan du bruge et SIM-kort fra Greentel med data abonnement, så der etabeleres en internetforbindelse via mobil bredbånd, som sætter kameraet online og gør det tilgængeligt for adgang fra app'en på din smartphone.

Når du skal vælge abonnement til mobil bredbånd er det en god idé at du undsersøger teleselskabets dækningskort for at finde ud af, om dækningen er tilstrækkelig i det område, du gerne vil bruge abonnementet. De fleste store teleselskaber har god dækning i det meste af landet, men alle selskaber har huller, hvor der kun er dårlig dækning - eller i værste fald kan du komme ud for at du ikke kan få signal på med dit SIM-kort, hvis du er uheldig.

SIM-kort fra Greentel benytter Telias netværk, som generelt dækker godt i Danmark. Men for en sikkerheds skyld, anbefales det, at du undersøger på Telias dækningskort for mobil bredbånd, om der er dækning på din adresse - og det kan også være relevant at se på, hvor høj hastighed, du kan forvente at opnå med abonnementet. På dækningskortet kan du indstille, om du vil se forventede bredbåndshastigheder for indendørs eller udendørs placering. Der kan være stor forskel på hastighederne, så det er en god idé at tjekke begge dele. Hvis dit udstyr skal placeres udendørs kan det være mindre vigtigt med den indendørs båndbredde. Men du skal være opmærksom på, at det kan spille en stor rolle, hvis der er høje træer eller andre objekter, der kan skygge for signalet. Det er ikke altid at dækningskortene tager højde for dette - men der forsøges at estimere indvirkningen. 

Når du skal placere dit udstyr med SIM-kort til mobil bredbånd, kan du overveje at eksperimentere med at justere lidt på placeringen. Ofte kan du opnå meget forskellige resultatet ved blot at flytte udstyret nogle få meter i forskellige retninger, hvis signalet ikke er helt optimalt pga. træer eller bygninger - eller hvis din placering ligger i et yderområde i forholde til telemasternes signal.