Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

ABUS Wi-Fi pan-tilt-udendørskamera

Varenr.: PPIC42520

2.299,00DKK

Fjernlager Leveringstid: 2-3 hverdage

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Døgnet rundt har dette drejelige overvågningskamera overblik over alt, hvad der er vigtigt. Bevægelsesalarmer via mobil-appen opstår dog kun ved visse begivenheder.

Takket være en foroptagelse på 3 s er der intet, der overses af ABUS WLAN pan-/tilt-kameraet til udendørsbrug. Ved hjælp af intelligent bevægelsesdetektering skelner den pålideligt mellem objekter (mennesker, dyr, køretøjer). Sikkerhedskameraet ignorerer forstyrrelser fra grene og lys. Ved hjælp af App2Cam Plus-appen kan du efter behov definere vigtige zoner inden for synsfeltet, områder uden registrering og helt skjule private zoner.

Kameraet sender kun vigtige oplysninger til appen i løbet af få sekunder via push-meddelelse: Fx fordi der er en person i haven eller foran hoveddøren om natten, men ikke naboens harmløse kat. Med et enkelt tryk drejes overvågningskameraet meget hurtigt (preset), eller samtalefunktionen aktiveres, f.eks. for at tale med pakkebuddet – også når du er på farten. Et microSD-kort bag et påskruet dæksel bruges som hukommelse til optagelser (8 GB er allerede inkluderet, op til 128 GB mulig). Kameraet leverer en enestående billedkvalitet dag og nat. Det er absolut vejrbestandigt og optimalt egnet til udendørs brug. Det gør det nemt at overholde alle kravene i databeskyttelseslovgivningen. Det er kompatibelt med det trådløse Smartvest-alarmsystem. Efter en superlet installation ved hjælp af app-assistenten er det klar til at optage med det samme.

  • AI-chip – objektdetektering (menneske, dyr, køretøj), masking (f.eks.: Privacy & ROI), pre-recording
  • WIFI-Boost – forøgelse af rækkevidde og stabilitet (dual-band 2,4 & 5,0 GHz)
  • Klart natsigt
  • 2 way audio
  • Bluetooth "Smart Pairing"
  • Registrering af og skelnen mellem objekter (mennesker, dyr, køretøjer), ignorering af forstyrrende påvirkninger (grene, lys) samt hurtig drejning til 3 forudindstillede positioner via app
  • Private zoner, områder uden bevægelsesdetektering (Region of Non-Interest, RONI) og enkelte områder med bevægelsesdetektering (Region of Interest, ROI) kan justeres via appen
  • Optagelse i overensstemmelse med GDPR/databeskyttelsen (deaktiver lyd for optagelser, og slet automatisk de respektive videodata efter 3, 7 eller 30 dage med ringbuffer-funktion)
  • Full HD-opløsning, klart nattesyn op til 20 m og beskyttelsesklasse IP66
  • Alle funktioner og opdateringer over-the-air er permanent gratis

Specifikationer

Miljø Udendørs og indendørs
Lagring SD-kort
SD-kort maks. kapacitet (GB) 128
Videoopløsning Full HD 1080p (1920 x 1080)
Nattesyn afstand (meter) 20
App til smartphone Ja
Motorstyring Pan og tilt
Tilslutning Trådløst Wi-Fi eller kabelført
Bevægelsessensor Software
Driftstemperatur min. (gr. C) -10
Driftstemperatur maks. (gr. C) 50
Vandtæt kapslingsklasse IP66
Synsfelt /FOV vandret (grader) 82
Synsfelt /FOV lodret (grader) 43
Strømkilde 230 volt -> 5 volt DC omformer (medfølger)
Dimensioner 210 x 120 x 160 mm