Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

ABUS

Det tyske firma ABUS blev grundlagt i 1924 og er beliggende ii Wetter i Nordrhein-Westfalen. Det oprindelige produktsortiment var hængelåse - og der er løbende sket en udvikling af sortimentet, så ABUS i dag leverer en lang række sikringsprodukter. Der findes stadig et stort udvalg af hængelåse i ABUS' sortiment og de leveres i mange størrelser og udformninger.

De mange forskellige produktgrupper fra ABUS har sikring og sikkerhed som fællesnævner. Således leverer ABUS både kameraer til overvågning, tyderialarmer og mere traditionelle sikringsmidler som fx låse til døre og vinduer, hængelåse og låse til cykler, knallerter og motorcykler. Når du skal vælge en hængelås fra ABUS, skal du naturligvis vælge en fysisk størrelse på låsen, der passer til den situation, du skal bruge låsen i. Men du kan også overveje sikringskategorien. ABUS tildeler sine hængelåse en klassificering efter deres egen skala. Skalaen giver låsene et tal fra 1 til 20, afhængig af sikkerhedniveauet. Med en lås der har et niveau på 1-4 får du en grundlæggende beskyttelse, der er tilstrækkelig i situationer med lav risiko fo tyveri og som er velegnet til at beskytte emner, der har en begrænset værdi. Hvis du har brug for maksimal beskyttelse af fx en dyr motorcykel, bør du vælge en lås i sikkerhedskategori 20, som er den højeste og giver den bedste beskyttelse blandt ABUS låsene.

Hvis du har brug for vejledning til at montere låse i døre eller vinduer, kan du overveje at kontakte en låsesmed, som kan vejlede om, hvilke typer låse, der passer til din bolig.

Hos Specialkamera.dk kan vi skaffe de fleste låse fra ABUS med kort varsel og vi lagerfører de hængelåse, der er velegnede til sikring af vildtkameraer. Når du skal vælge en hængelås til et vildtkamera, er det væsentligt, at du overvejer, om diameteren på låsebøjlen passer til størrelsen på det øje, der findes på vildtkameraet. I nogle få tilfælde findes der desværre ikke et øje til montering af en hængelås - og du er nødt til at finde en anden metode til sikring.

Mange gange kan du med fordel bruge en ABUS wirelås til sikring af et kamera. Denne type lås kan bruges til at trække rundt om et træ eller en pæl, så det ikke er muligt at fjerne dit vildtkamera uden videre. Denn type lås er meget velegnet i områder, hvor mange menneker færdes og hvor du vil forhindre simpelt tyveri fra forbipasserende.